Rekordlétszám az előnevezésen, forgalomkorlátozás Keszthelyen és Gyenesdiáson - Vasárnap rajtól a Keszthelyi Kilométerek!

2014. június 04.
Május 25-én zárult a Keszthelyi Kilométerek előnevezése, már 1140-en szerepelnek a futóverseny rajtlistáján. A helyszíni nevezésekkel együtt a pünkösdi rendezvényen rekordlétszám várható.

A hétvége vasárnapján jelentős forgalomkorlátozások lesznek Keszthelyen és Gyenesdiáson, hiszen a futópálya félpályás vagy teljes pályás útvonalat igényel a futók biztonságos versenyzéséhez. A forgalmi korlátozások Keszthelyen a Kastély, a Lehel, a Lovassy, az Apát, a Toldi, a Kazinczy, az Erzsébet királyné és a Bem utcát érintik pünkösdvasárnap. A Balaton-part a vasútállomás mögötti vasúti átjárón keresztül lesz kizárólag megközelíthető. Gyenesdiáson a Széchenyi, a Kapernaum, a Szent István és a Madách utca érintett félpályás vagy teljes lezárással. A kerékpárút és a vasúti forgalom is le lesz zárva a két település között. A szervezők a lakosság megértését kérik az esetleges kellemetlenségekért.

2014. június 8-án, vasárnap az alábbi forgalomkorlátozások érintik a közlekedőket Keszthelyen és Gyenesdiáson 9.30 – 15.30 óráig.

KESZTHELYEN: Teljes lezárás érinti a Fő teret,  Bem utcát, Erzsébet királyné utca felső szakaszát a Kastélykanyart, Lehel utcát és a Kazinczy utcát.

Félpályás lezárás érinti a Zsidi út Vásártéri szakaszát, a Lovassy utcát, az Apát és a Toldi utcát és az Erzsébet királyné utca alsó szakaszát .

GYENESDIÁSON: Lezárás érinti a Balaton utca és a Széchenyi utca közti alsógyenesi útszakaszt.

Félpályás lezárás érinti a Kapernaum utcát, Szent István utcát és a Madách  utcát.

A kerékpárút Keszthely és Gyenesdiás között zárva lesz.

A futópálya teljesen elfoglalja Keszthelyen az új Balaton parti sétányt a Libás kikötőtől a Hotel Helikon közti partszakaszon.

A keszthelyi Balaton part a Lovassy utca és a Csík Ferenc sétány között teljesen zárva, a part megközelítése autóval a vasútállomás felől lehetséges.

A Keszthely és Vonyarcvashegy közti vasúti szakaszon a vasúti forgalom szünetel 10.00 órától 15.30 óráig, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

A rendezvényt a rendőrség és a polgárőrség biztosítja.

megosztás
hozzászólások
cukorbetegség (2), erettsegi (72), Dumaszínház (2), Kovács Viktória (4), hitel (5), kovács (1), KiBeszél (14), felmondás (1), szuperhold (1), OKJ (1), jatek (2), Ugrimanók (1), kerekpar (27), pannon egyetem (12), túlsúlyos (3), Joós Attila (1), születés (16), egyetem (188), Sifter Rózsa (1), Jazz Fiesta (2), telefon (3), Básti Juli (1), relaxáció (1), év fürdője (4), ellazulás (1), Tóth Levente (2), Balatoni Limnológiai Intézet (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), erdekes (538), katasztrofavedelem (44), keprol kepre (7), oktatas (347), Örvényeshegy Piknik (3), Love your belly (2), Zala Volán (1), munkahely (8), kulfold (245), Major Veronika (5), étterem (11), Clemens Zsófia (1), örömszerző pillanatok (17), piac (6), szavazas (9), árviz (2), kereszt (1), szalon (1), jövőkutatás (1), Horváth Szabina (1), Puskás Tamás (3), Zalai Borcégér (5)