ParaPortré: a vizsgadrukk fesztiváljegyet érhet

2014. május 10.
ParaPortré címmel fotó és videópályázatot hirdet a Diákhitel Központ az egyetemi, főiskolai hallgatók számára. A vizsgaidőszak legizgalmasabb pillanatainak megörökítésével a nyár legnagyobb fesztiváljára is bejuthatnak a pályázók.

A május és júniusi hónapok a hallgatók számára egyet jelentenek az éjszakába nyúló tanulással, a könyvtárban eltöltött végtelen napokkal és a koffeinmérgezés okozta rémálmokkal. A vizsgaidőszakot mindenki másképp éli meg, különböző túlélési praktikákat vet be, eltérő stratégiákkal vág neki.

Ez a stresszes időszak a témája a Diákhitel Központ fotó és videópályázatának is, ahol a vállalkozó kedvű hallgatóknak nem kell mást tenniük, mint megörökíteniük, milyen hatással van rájuk, illetve környezetükre a vizsgaidőszak. Az akár mobiltelefonnal is elkészíthető pályaművekkel május 30. éjfélig elektronikus úton lehet jelentkezni, a fotó(k) illetve a YouTube-ra feltöltött videó(k) linkjének paraportre@diakhitel.hu címre való beküldésével.

A zsűri (Fényes Gábor, fotográfus; Löbenwein Norbert, VOLT Fesztivál; Imre Zita, Diákhitel Központ) által kiválasztott három legjobb pályamű gazdája népszerű nyári fesztiválbérletekkel, zenelejátszókkal és táblagépekkel gazdagodhat. A legjobbnak ítélt tíz alkotás kiállításra kerül a VOLT Fesztiválon, így a nagyközönség számára is megtekinthető július 2-től 6-ig.

Pályázati kiírás: www.diakhitel.hu/jatek/paraportre

 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
betegség (12), Zala folyó (1), Reischl-sörház (1), csillaghullás (2), kitüntetés (6), Novák Péter (1), tengerpart (1), igazgató (1), bank (7), freestyle foci (1), repülő (3), Hévíz gyógyfürdő (112), magyar dal napja (8), karácsonyi képeslap (1), Biró Róbert (15), advent (226), Fidesz (14), életmód (10), Dublecz Karoly (2), érettségi megoldás (5), kék zászló (1), web (5), egyház (2), Táncpanoráma Keszthely (10), golf (11), boksz (3), utca embere (8), katasztrofavedelem (44), belfold (1440), zivatar (1), Az év orvosa (1), szolárium (1), támogatás (5), fesztival (93), vállalkozó (4), nyugdíjas (2), Rtime (5), Tál Zoltán (2), shotokan karate (3), google (3), Silver fitness (1), police (513), óraátállítás (3), Saul fia (7), Varga Endre (4), hó (4), íjászverseny (1), Ollári Barbara (1), Keszthelyi Kiscápák (6), transzfer (1)