Összecsapnak a Zala megyei fürdők – Félidőben a szavazás

2015. augusztus 05.
Zala megyében nem kevesebb mint tizenkét fürdő csap össze Az Év Fürdője versenyben, melynek során a legjobb magyarországi fürdőket keresik. A közönségszavazáson eddig 90 ezren adták le a voksukat a kedvenc fürdőjükre.

 

Az Év Fürdője közönségszavazáson, aminek lényege a fürdőkultúra, illetve a hazai fürdők népszerűsítése. Az Év Fürdője versenyben a fürdők három különböző kategóriában – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője – mérik össze az erejüket.

Zala megyéből Az Év Fürdője címért a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, a Zalakarosi Fürdő, az AquaCity Zalaegerszeg, a Zalaegerszegi Termálfürdő és a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, míg Az Év Feltörekvő Fürdője címért a nagykanizsai, a zalaszentgróti és a lenti fürdő mérkőzik meg. A Letenyei Termálfürdő, a Bázakerettyei Termálfürdő, az Aqua Barbara Termálstrand és Kemping és a Lovászi Strandfürdő A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában méretteti meg magát.
Az Év Fürdője szavazás

Jelenleg nagyjából félidőben jár Az Év Fürdője közönségszavazás, mostanáig megközelítőleg 90 ezren adták le voksukat a kedvenc fürdőjükre az azevfurdoje.hu oldalon, és ezt még egészen szeptember 30-ig lehet megtenni.

A versenyben résztvevő közel kétszáz fürdő között továbbra is igen szoros a küzdelem; a nyertes fürdők neveit a Magyar Fürdőkultúra napjának előestéjén, október 9-én hirdetik ki. A legjobban szereplő fürdők a megtisztelő cím mellett milliós értékű éves médiamegjelenéshez jutnak a termalfurdo.hu oldalon.

Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Zala megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője szavazáson.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Sifter Rózsa (1), Márton nap (1), boksz (3), Balatonátcsúszás (1), közmunka (1), zeneszerző (1), Zalacsány (4), kereszt (1), Benkő Lívia (1), vuz kft (17), Hévíz gyógyfürdő (112), jutalom (1), álommeló (1), Béres Attila (2), Hegyi Roland (HR) (5), autóbusz (1), Szent Márton (3), Ranolder (1), Street Festival Keszthely (1), országgyűlési képviselőjelölt (11), holdfogyatkozás (1), fagylalt (6), állatkert (1), választás (46), Füzes Eszter (1), divat (4), Novák Péter (1), szunyog (3), garázsvásár (1), Erdély (2), Astellas-díj (2), Jazz Fiesta (2), taverna (25), Cserszegi fűszeres (1), jovedelem (2), Ifi Ferenc (1), Pelso Társaság (6), árviz (2), pannon egyetem (12), munkaviszony (1), Zala Megyei Főügyészség (4), Lel Ki Főzde (1), alakformálás (6), fitnesz (1), álláshirdetés (18), Németh Veronika (1), Pappné Beke Judit (1), szallas (39), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Budapest (3)