Ön szokott céges reklámajándékot kapni?

2018. október 18.
A reklámajándék típusok elsősorban a bevásárlóközpontokban jönnek szembe velünk, amikor termékek mellé csomagolva találkozhatunk ezekkel.

Nem ritka, hogy termékkóstoltatások és egyéb promóciós célú rendezvények kapcsán juthatunk hozzájuk, de akár a munkahelyen, karácsonyi meglepetés gyanánt is kerülhet az ajándékcsomagba valamilyen emblémázott termék. A kínálat napjainkban minden korábbinál szélesebb, és abban valóban mindenki megtalálhatja a megfelelőt.

De mégis mi alapján választunk? Milyen szempontokat tartanak fontosnak a cégek akkor, ha reklámajándék rendelése a cél? S mit várhatunk el az emblémázott ajándéktárgytól?

Image építés reklámajándék segítségével

A reklámajándék kiválóan alkalmas arra, hogy segítségével a céges image-et építhessük. E tekintetben korántsem mindegy, hogy milyen minőségre esik a választás, ugyanis egy silány minőségű reklámajándékról könnyen az jöhet le a vásárlóknak, ügyfeleknek, hogy a kínált termékek, szolgáltatások is csak ennyit képesek nyújtani. Persze nagyon fontos az is, hogy a választott reklámajándék ténylegesen használható legyen, hiszen csak így lesz szem előtt, beváltva ezzel a hozzá fűzött reményeket.

Favorit reklámajándék az év minden időszakában

S hogy milyen reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot, ha azt szeretnénk, hogy biztosan betaláljon a választott darab? Vannak bizonyos favorit termékek, amelyek garantáltan használatban lesznek és így a rajtuk elhelyezett embléma is szem előtt lesz majd. Tipikusan ilyenek a bögrék, melyek mindannyiunk háztartásában megtalálhatóak. Belőlük szürcsöljük a kávét, a kakaót, vagy egy fárasztó nap estélyén a mézes teát. Hasonlóképp praktikus reklámajándéknak számítanak azok a kiegészítők, amelyek az okoskészülékek működését támogatják meg. Billentyűzet tablethez, power bank telefon mellé, vagy USB memória az adatok mobilitásának érdekében- csak néhány példa, amelyek biztosan használatban lesznek, hiszen praktikusságukhoz kétség sem férhet.

Törölközőktől a ruhaneműkig

A nyári szezonális reklámajándék fajták hatalmas favoritja a törölköző, amit tulajdonképpen bármely évszakban lehet használni. S ha már a textíliák kerültek szóba, akkor természetesen nem mehetünk el az olyan ruhaneműk mellett, amelyekre szintén elhelyezhető embléma a tetszőleges méretben. Akár céges alkalmazottak egységes öltözködése érdekében is remek választásnak bizonyulnak a pólók, kabátok, vagy a rendezvényeken osztogatott kitűzők.

Emblémázható meglepetések nőknek

Míg a férfiak egy szerszámkészletnek, vagy valamilyen autós kiegészítőnek örülnek, addig a nők számára a fürdőszobai szettek, a lakberendezési tárgyak és a konyhai kiegészítők lehetnek ideálisak.  Az utazás szerelmesei számára ahonapajandeka.hu a sporttáskákat, hátizsákokat ajánlja, amelyek egyébként a konditermi látogatások alkalmával is megállják a helyüket.

Színek, formák, minták és stílus

A reklámajándék kiválasztásakor egy sor tényezőt érdemes figyelembe venni. Az árakon túl a minőség is fontos szerephez jut, de a kínálatot úgy célszerű áttekinteni, hogy a cég tevékenységi köréhez passzoló ajándéktárgyakra sikerüljön rátalálni. A reklámajándék vagy az embléma kapcsán hasznos, ha visszaköszön azokról a céges image, a képviselt stílus, irányvonal. Egy jól eltalált reklámajándék elősegítheti a piaci érvényesülést és a cégről alkotott kép építését.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
orosz (1), választás (46), dohany (15), drog (3), pollen (3), Musica Antiqua (2), Bartha Gábor (34), jog (3), La Montanara (1), operatőr (1), felsőoktatás (9), országgyűlési képviselőjelölt (11), munkaviszony (1), szép (9), Platán étterem (1), Balatongyorok (136), autó (3), Magyar Államkincstár (2), Balaton Sound (2), családbarát (1), Keszthely HUSZ (3), alakformálás (6), ellazulás (1), Bocuse (3), boldog békeidők (2), úszás (22), Laky András (2), Novinszky Petra (1), vlog (4), kresz (2), szalloda (59), beruházás (2), halál (42), nyaralas (12), hazassag (6), A Dal (3), kereskedelem (1), unicef (1), gyümölcs (2), étterem (11), Tar László (1), Gál Lajos (9), Serenity Hill (1), nő (2), online (1), fájdalomambulancia (2), vasárnapi nyitvatartás (1), Rézsó Tamás (6), magyar dal napja (8), Bagyinka Tímea (1)