Okostelefonokra is letölthetők a horvátországi idegenforgalmi információk

2011. július 27.
A legelterjedtebb okostelefonokkal is elérhető, sőt internetezés nélkül is használható a Horvát Idegenforgalmi Közösség honlapjának minden információja.

Az újonnan kifejlesztett alkalmazás lehetővé teszi, hogy Horvátország hivatalos, magyar nyelven is elérhető turisztikai weblapját (www.croatia.hr) okostelefonokkal is használhassák az érdeklődők. Az oldal az általános információk mellett tájékoztatást ad az ország természeti és kulturális látnivalóiról, az egyes régiók sport, szórakoztató, kulturális és egyéb programjairól, továbbá bemutatja az összes horvátországi szálláslehetőséget.
Az alkalmazás offline üzemmódban, vagyis internetezés nélkül is használható, így a turisták további költségek nélkül, útközben is hozzájuthatnak az előzőleg letöltött információkhoz. A turisztikai szervezet reményei szerint ezen a csatornán gyorsan és egyszerűen tájékozódhatnak a felhasználók.
A turisztikai szervezet közölte: az okostelefonokon működő ingyenes alkalmazást egy zágrábi szoftvercég készítette. A honlap elérhető az Androidos mobilokon, a Nokia által használt Symbian 3 operációs rendszerrel rendelkező telefonokon, valamint az Apple iPhone és iPad készülékein. mti

megosztás
hozzászólások
Reischl-sörház (1), Gulyás Orsolya (2), állatkínzás (2), posta (1), fitnesz (1), zala (1156), Pápai Gábor (6), szakács (1), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), web (5), garázsvásár (1), verkli (5), matolcsy gyorgy (1), holokauszt (1), Ranolder (1), szabadsag (2), Nagymező Gyenesdiás (1), előadás (14), Asbóth Sándor Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium (23), fürdő (2), online (1), alpolgármester (2), test (1), kultura (22), szavazas (9), ruha (2), nyelvtanulás (3), 3D (1), biztosítás (2), Keszthelyi Kiscápák (6), jövőkutatás (1), arckezelés (1), triatlon (13), balatoni strandbelépő (1), husvet (14), Suba Alexandra (1), repuloter (64), Villányi Éva (1), étrend (4), Tar Ferenc (3), Bartha Gábor (34), Filharmónia (1), georgikon dse (7), Rio 2016 (32), ajándék (8), kozlekedes (8), pápa (1), emléknap (1), Szeiler Stúdió (32), bank (7)