Nyárra 87 főre duzzadt a Rezidance tánccsoport létszáma

2015. július 21.
Az elmúlt hétvégén tartotta szokásos évi táborzáró-és egyben évzáró műsorát a Rezidance Tánccsoport. A nyári hőség ellenére sokan eljöttek a műsorra, hogy megnézzék a tánccsoport 2015. évi versenykoreográfiáit, valamint a nyári táborban készült táncokat.Évközben 63 fő volt a Rezidance tánccsoport taglétszáma, melyhez további 24 gyermek érkezett a nyári táborba. Így a záró rendezvényen összesen 87 fő lépett pénteken este a színpadra.

Szívvel, lélekkel és főleg sok-sok örömmel mutatták be a tanult koreográfiákat a lányok és fiúk, pedig az évzáró rendezvényt megelőző 3 hét nagyon kemény volt számukra. Nemcsak a forrósággal kellett megküzdeniük nap, mint nap a táborban, hanem azokkal az új technikai elemekkel is, amelyekre már az új koreográfiák épülnek.

A színes műsorban latinos, modern jazz, funky, modern és szórakoztató pop koreográfiákat egyaránt láthattak a vendégek. Az idei évben is Varga Enikő volt, aki a tánccsoport versenykoreográfiáit készítette és betanította. A táncok ötletelésében és a tábor lebonyolításában testvére, Varga Eszter is nagy segítségére volt. A több, mint másfél órás műsorban 4 korcsoportban, összesen 18 koreográfiát mutattak be a táncosok. Akik szeretnék megnézni a tánccsoport versenyre készült koreográfiáit és a táborban tanult vidám táncokat, azokat szeretettel várja a tánccsoport a nyári fellépéseire. A helyszínekről és időpontokról a  www.rezidance.hu honlapon találhatnak az érdeklődők bővebb információkat.

 

megosztás
hozzászólások
retro (1), dohany (15), vízimentő (5), sofőrszolgálat (1), fesztival (93), himnusz (1), szalloda (59), Spar (1), fogyasztóvédelem (1), repuloter (64), viz (1), Bock Bisztró (12), tűzijáték (1), Bányai László (2), Amazon (3), Novinszky Petra (1), Szeiler Stúdió (32), kutatók éjszakája (1), Pál Attila (1), Krasznai István (1), Nyitott Balaton (2), vasút (10), transzfer (1), Kocsis László (1), munka törvénykönyve (1), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), országgyűlési képviselő (33), pünkösdi regatta (5), Hévíz gyógyfürdő (112), kovács (1), Márton nap (1), influenza (2), Vatikán (1), Alsópáhok (51), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), tiltakozás (1), ötös lottó (101), Cserszegi fűszeres (1), Mándó Zsuzsanna (1), szallas (39), Tar Ferenc (3), jovedelem (2), kereszt (1), születés (16), cipősdoboz (3), idegenforgalom (174), zene (23), voroskereszt (24), áruház (1), nyelvvizsga (2)