Női platform cipők – a lábak nőies megnyújtásáért

2022. április 14.
A platformok valószínűleg sosem fognak kimenni a divatból. Hosszú évek óta trendinek számítanak, tehát úgyszólván az örök divat részévé nőtték ki magukat.


Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen a magas talpszerkezetük optikailag nyújtja, meghosszabbítja a lábakat – emiatt kifejezetten nőies megjelenést biztosítanak bármely hölgy számára.

Az elegáns, nőies megjelenésért
Egy női platform cipő szinte bármilyen szetthez passzolhat, ebből a típusból ugyanis számtalan különféle fazont megtalálhatunk, a telitalpú papucsoktól és szandáloktól kezdve a magassarkú változatokig. Így tehát az elegáns és a hétköznapi összeállításaink mellé is egyaránt találhatunk platformot. Ahogyan azt korábban is említettük, optikailag segít a lábak megnyújtásában ez a típus, így kiemeli a nőies vonalakat. Bármely hölgy számára ideális megjelenést biztosít egy platform cipő, azoknak pedig kifejezetten ajánlott, akik alacsonyabb termettel rendelkeznek. Ma már a téli platformos darabok sem ritkák. Ezek kifejezetten praktikusan, hiszen a megvastagított talp miatt sokkal kisebb a valószínűsége, hogy megfáznánk bennünk a hideg talajon járkálva – amire a nőként különösen érdemes odafigyelnünk. Ráadásul mindennek tetejébe rendkívül kényelmes viseletnek számítanak, így akár a hosszabb séták alkalmával is bátran húzhatunk platformot. Nem tapasztaljuk majd bennünk azt a kellemetlenséget ilyenkor, mint a tűsarkúkban, viszont mégsem kell lemondanunk a nőies megjelenésről. Így tehát nem kell azonnal sportcipőt húznunk, ha épp egy hosszabb városi sétához készülünk, és nyugodtan öltözhetünk nőiesen ilyenkor is.

Mihez viseljünk platformot?
A platformok kínálata szinte végeérhetetlen a női cipő kínálatból. Tehát a kérdés pontosabban az, hogy milyen szetthez milyen platformot válasszunk? Természetesen a különféle ruházati szettek összeállítása csupán az egyedi ízlésünkön múlik, azonban mégis van pár olyan dolog, amire megéri odafigyelnünk. Példának okáért a feltűnően elegáns öltözet mellé, mint amilyen egy kosztüm is, jobb, ha a magassarkú változatot favorizáljuk ebből a típusból. Ezek a platformosított magassarkú cipők rendkívül ízléses, nőies megjelenést biztosítanak a hivatalosabb helyekre és alkalmakra. A hagyományosabb női platform cipők viszont jobban passzolnak a félelegáns és mindennapi viselet mellé. Ezek azonban nagyon jól mutathatnak a farmernadrágtól kezdve a különféle szoknyákon át a nyári ruhákig bármilyen öltözet mellé. Viszont az eleganciás szettekhez mindig igyekezzünk a platformosított magassarkúkat előnyben részesíteni. Tehát egy ceruzaszoknya mellé egy normál platform nem túl valószínű, hogy kifejezetten jól mutatna… Ha ezt betartjuk, akkor bátran válogathatunk a különféle platformok között, hiszen bármely ruházat mellé találunk majd jót. Természetesen itt is megéri odafigyelni a minőségre. Azonban számos nagyobb üzletben már rendkívül sokféle jó minőségű, márkás platformmal találkozhatunk. Például a CCC kínálatában óriási választék található a különféle női platform cipőkből. Ráadásul ezek egyaránt beszerezhetőek webáruházukból és hagyományos üzleteikből is. Feltétlen megéri tehát szétnézni a készleteik között.

megosztás
hozzászólások
kormany (11), múzeumok éjszakája (4), gépjármű (1), Novinszky Petra (1), emléknap (1), Zalai Kutyasuli (1), labdarugas (25), vonyarcvashegy (158), kalendarium (831), gerincvédelem (1), Pappné Beke Judit (1), ünnep (141), szakács (1), ellazulás (1), repülő (3), spinning (2), mellrák (1), Hévízi-tó (1), vonat (7), Füzes Eszter (1), nap (2), lotus (1), telefon (3), Astellas-díj (2), álláshirdetés (18), családbarát (1), rezsi (18), karácsonyi képeslap (1), választás (46), szunyog (3), trianon (2), Babos Lajos (1), Kastély kávézó (1), alpolgármester (2), Zala Megyei Közgyűlés (3), Pápai Gábor (6), vírus (1), paleo-ketogén (4), jaras (36), kovács (1), tollaslabda (1), farsang (2), egyház (2), Bóka Péter (1), lovaglás (2), Sziládi-Kovács Tibor (2), autizmus (2), Könnyid László (1), Helikoni ünnepség (4), kollégium (1)