Ne mondd, hogy nem szóltunk - Programok október 7-től

Ne mondd, hogy nem szóltunk - Programok október 7-től

2016. október 05.
Olasz filmnapok Hévízen, bortúra Balatongyörökön, rendhagyó kiállítás a Balatoni Múzeumban, hobbi pékek találkozója Gyenesdiáson és egyéb más érdekes programok is várnak rád a következő napokban.

Olasz filmnapok
Olasz filmnapokat rendeznek Hévízen, a Fontana moziban. A három nap alatt, október 7-től 9-ig tizenkettő filmet vetítenek, pénteken pedig egy előadást is hallgathatsz az olasz filmművészetről.

Becehegyi Bortúra
Október 7-én hangulatos borkóstolón ízlelheted a györöki borokat délután kettő és öt óra között a Fáró és a Lekics Pincéknél, a Hatod Vendéglőben, illetve Becehegyen a Simándy és a János Pincében.

Fényből rekonstruált történelem
Rendhagyó kiállítás nyílik október 8-án Keszthelyen a Balatoni Múzeumban. A fény régészete - A természetes fény szerepe az őskori ember életében című tárlat lengyel, cseh, szlovák és magyar közgyűjtemények őskori régészeti és néprajzi kulturális örökségére alapozva mutatja be a legújabb kutatási eredményeket. A tárlat 2017. február 24-ig várja a látogatókat.

Hobby Pékek Találkozója
Ha szívesen bepillantanál a kenyérsütés fortélyaiba, kezdő vagy haladó hobbi pék vagy, október 8-án Gyenesdiáson a helyed. A Balatoni kurzusok szervezésében délután kettőkor kezdődik az első hobbi pékek találkozója a Darnay Pince, rendezvénypajta és piknikkertben.

Álmodj és alkoss velünk!
Álmodj és alkoss velünk október 8-án délután fél háromtól a keszthelyi főtéren. A Múzeumok Őszi fesztiválja keretében idén is megrendezik a nagy rajzolás programot, amely 2000-ben indult el világhódító útjára Angliából. A rajzoláshoz szükséges eszközöket a Balatoni Múzeum biztosítja.


 

Kézilabda
Október 9-én Balatonfüreden játszik a Georgikon DSE. 17 órától a Lóczy Gimnázium termében küzdenek majd a keszthelyi kézilabdázóink, hogy minél több labda kerüljön az ellenfél, a Balatonfüredi KSE II kapujába.

AVIVA torna
AVIVA hormontorna alaptanfolyam indul október 8-án a keszthelyi Harmónia Házában. Ha babára vágysz, netalán megbetegedtél, megvisel a klimax, vagy szeretnéd csúcsformába hozni magad, jelentkezz Klenovics Móninál a 06-30/200-1125-ös telefonszámon.

megosztás
hozzászólások
Tóth Gergely (1), Csángó Zsuzsa (1), terápia (4), transzfer (1), Polgár Zsolt (1), Béres Attila (2), jogosítvány (1), Hosszú Katinka (2), múzeumok éjszakája (4), étrend (4), pollen (3), Csokonai társaság (1), gyógytornász (1), bank (7), Táncpanoráma Keszthely (10), recept (178), magyar dal napja (8), ARC (1), vb (8), cégtörlés (3), tanulás (2), nyelvvizsga (2), Kányavári-sziget (1), kresz (2), alga (1), gerincvédelem (1), szex (9), ÉrtékTrend (35), pedagógus (6), születés (16), kozlekedes (8), vízkereszt (1), uszoda (9), örömszerző pillanatok (17), Szent Márton (3), Mátrai Gabriella (2), bolt (3), Vatikán (1), beruházás (2), Schmied Zoltán (1), deviza (1), statisztika (2), Halott pénz (1), Klenovics Mónika (2), paleo (13), Gelencsér Kálmán (2), horgász (5), euronews (1), Ollári Barbara (1), Asperger-szindróma (1)