"Nagy erővel törekszem a gyógyulásra"

2014. március 13.
Az elmúlt hónapban többen is aggódva hívtak fel engem, keresték meg családom, munkatársaim és érdeklődtek hogylétem felől. Ezúton is tájékoztatom a város lakosságát egészségi állapotomról és tisztségem, feladataim ellátásáról.

Régóta húzódó előkészületeket követően január második hetében a kaposvári kórházban egy csipőprotézis beültetésen estem át. A műtét sikeres volt és két hétre haza is térhettem, hogy megkezdjem a rehabilitációt, azonban egy fertőzés következtében nem várt szövődmény lépett fel és február elején ismét visszakerültem a kórházba, ahol az orvosok igyekeztek a fertőzést megállítani és a beültetett protézist megmenteni. Hosszú és fájdalmas kezelések és beavatkozások sorozatán vagyok túl, és lehetséges, hogy az elkövetkező hónapokban jó néhány vár is még rám, de megnyugtatok mindenkit, nagy erővel törekszem a gyógyulásra. Az ünnepre való tekintettel most néhány nap eltávozást engedélyeztek a kezelőorvosok.

Mindeközben polgármesteri tisztségemet és a város ügyeit – lehetőségeimhez mérten – maximális mértékben igyekszem ellátni. Munkatársaimmal folyamatosan tartom a kapcsolatot, és az ügyeket telefonon valamint elektronikus levél útján intézem. Személyes jelenlétet igénylő programokon, megbeszéléseken, üléseken, rendezvényeken pedig Pálinkás Róbert alpolgármester teljes körű felhatalmazással helyettesít.
Távolról is figyelemmel kísérem a város és lakóinak sorsát, s habár személyesen ugyan nem lehetek jelen, de munkatársaimon keresztül bárki elérhet és minden hozzám forduló ügyét továbbra is segítem megoldani.

Ruzsics Ferenc
Keszthely polgármestere
 

 

 

megosztás
hozzászólások
bíróság (8), Csengei Agota (16), előadás (14), kenyér (7), polgármester (153), tartozás (1), drogmentes (1), repuloter (64), hosegriado (7), gyógytó (1), képviselő-jelölt (5), Krepsz-Kapai Bernadett (1), regisztráció (1), holdfogyatkozás (1), alga (1), Manninger Jenő (384), nyugdíjas (2), pálinka (2), Varga Endre (4), autizmus (2), termálfürdő (1), ló (1), Csótár András (58), pedagógus (6), Biró Lajos (1), Tóth Xénia (6), korcsolya (4), terápia (4), vallás (1), lakás (3), Burgonyakutatási Központ (2), életveszély (1), online (1), betegség (12), Palya Bea (1), Bródy János (1), gyógytornász (1), Rejuvena (19), Tar Ferenc (3), 1956 (1), Dumaszínház (2), Balaton (1157), Somogyi Zoltán (4), pszichoterápia (1), hullámmasszázs (1), goldmark muvelodési kozpont (60), Kertész Sándor (5), kábítószer (9), zivatar (1), év fürdője (4)