Mutatunk négy trendi férfi farmert, ami segít javítani a stílusodon

2021. október 25.
Egy farmer örök darab, a férfiak jelentős többsége ezt viseli az utcán, de a munkahelyen is. Nem mindegy azonban, milyen típust választunk, hiszen ahogy az élet más területein, a változatosság itt is gyönyörködtet.

Mutatunk négy farmert, amelyekkel divatos megjelenést érhetsz el – persze azt is vedd figyelembe, hogy az adott darab illik-e az alkatodhoz.

1. Az egyenes szárú klasszikus

Még mielőtt elmerülnénk a típusokban, jegyezzük fel, miért fontos a szabás megvizsgálása vásárlás előtt. Az egyik ok az, hogy farmer és farmer között hatalmas különbség lehet, nem biztos, hogy mindegyik jól áll az embernek. Hiába laza viselet, el kell találni a tökéletes szabást és méretet, hogy az összkép megnyerő legyen. A lehetőségek áttekintéséhez érdemes ránézni a Bolf.hu oldalára. Kezdjük az egyenes szárú, külföldi kifejezéssel élve straight farmerekkel. Talán ez az a modell, amely a legtöbb alkat esetében jól áll, hiszen se nem kihívó, se nem túl feszes – ennél fogva a kényelmi érzet is itt az egyik legjobb. Tökéletes választás egy egész napos viseletnek, el lehet menni benne munkába, ráadásul egy ing és egy zakó kíséretében elegáns megjelenést is elérhetünk vele. Aki viszont szeretné megmutatni az izmos lábait, annak nem ez a jó választás.

2. Nagyon megy a skinny fazon

A straight modelleknél szűkebb kialakítást kapnak a skinny farmerek, amelyek jelenleg a legnépszerűbbek mind a hazai, mind a nemzetközi divatban. Egy skinny modell keskeny száráról, illetve a szűkebb bokarészről ismerhető meg, de még mindig nem annyira tapadós, mint a slim fit, amelyről mindjárt értekezünk. Tökéletes megoldás a hibátlan alak megmutatására, de túlságosan nagy izmok, vastag vádli és boka esetén kényelmetlen lehet a hosszú távú viselése, sőt az is előfordulhat, hogy már a felvétele is gondot okoz. Egy vásárlás során mindenképp megér egy próbát egy skinny modell, ám ha nem érezzük az összhangot, vagy nem tetszik, amit a tükörben látunk, csak azért ne vegyük meg, mert az most a menő.

3. Vékony alakhoz a slim fit a jó párosítás

Már említettük a slim fitet, amely szintén divatos megoldás az utóbbi években, ám ehhez speciális alkatra van szükség. Annak ajánlott, aki kifejezetten vékony lábakkal rendelkezik, emellett képes elviselni a testre feszülő ruházatot hosszútávon. Ha általánosítani szeretnénk, mondhatjuk, hogy ez a tinik viselete, illetve még a sportolók szeretik benne megvillantani az izmaikat. Amit semmiképp sem ajánlunk, hogy valaki beleerőltesse magát egy ilyen fazonba, ha közben felül nagyobb testalkatnak örvend, esetleg egy kis pocak boldog tulajdonosa.

4. Nem ment ki a divatból a bőszárú

Talán a legtöbben a szüleik régi fotóiról ismerik a bőszárú farmert, amely egy időre eltűnt ugyan, de soha nem ment ki a divatból. Az viszont igaz, hogy a napjainkban elérhető változat jelentősen átalakult az eredetihez képest. Egy bőszárú modell lényege, hogy a bokarésznél nem szűkül, hanem bővül a szabás, ezáltal a leglazább megoldás, ami létezik a farmerpiacon. Persze nem a régi trapéznadrágra kell gondolni, azzal nehéz lenne napjainkban érvényesülni, annál visszafogottabb a modell. Egy felpróbálást ez is megér!

megosztás
hozzászólások
Hotel Zenit (3), homoszexualis (1), Novák Péter (1), Partics Roland Hunor (1), Tour de Hongrie (2), voroskereszt (24), matolcsy gyorgy (1), reklám (1), beruházás (2), könyvbemutató (2), Hévíz (1219), gyermek (12), színház (5), álláshirdetés (18), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), Puskás Tamás (3), Balatoni Hajózási Zrt (4), Örvényeshegy Piknik (3), csokoládé (2), Pápai Gábor (6), Novinszky Petra (1), Ugrimanók (1), Max (83), Cserszegtomaj (124), Kehidakustány (1), fürdő (2), Kastély kávézó (1), Darren Cranmer (2), egeszsegugy (266), Könnyid László (1), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), egynapos sebészet (1), iskola (338), Csikós Beatrix (1), Hosszú Katinka (2), Biró Róbert (15), okmányiroda (1), holokauszt (1), Giro d'Italia (1), Divinyi Tamás (4), országgyűlési képviselőjelölt (11), Burucs Szabolcs (2), menekült (1), helyesírás (1), Főügyészség (7), Joós Adél (1), verkli (5), Taliándörögd (1), halál (42), múzeumok éjszakája (4)