Monitor konyhája - Sonkás-kolbászos kombe

2013. október 11.
Somogyi Zoltán Max, gyenesdiási gasztroblogger puha, foszlós töltött tésztát készít a Monitor konyhájában, melynek a tölteléke jól variálható. Lehet sós, vagy édes is.

Hozzávalók:
3,5 dl tej
1 dl víz
1 teáskanál só
60 dkg liszt
2,5 dkg friss élesztő

 

A rétegek közé:
10 dkg vaj
5 evőkanál olaj

 

A töltelék:
10 dkg krémsajt
10-15 dkg (házi) kolbász
10-15 dkg füstölt vagy főtt sonka

A tetejére:
1 felvert tojás
szezám/lenmag/napraforgómag vagy ezek keveréke

Az elkészítéséről itt olvashatsz!

megosztás
hozzászólások
fa (1), Balatonátcsúszás (1), zeneszerző (1), Sifter Rózsa (1), Spa Hévíz (3), kötélugró (1), Balatoni Kör (2), farsang (2), túlsúlyos (3), gyermek (12), strand (21), kisterseg (20), Tour de Hongrie (2), Pura Vida Port (1), politika (37), telihold (1), baleset (169), daganat (6), Kastély kávézó (1), Aradvári László (1), Rózsakert étterem Hévíz (1), esztétika (8), erzsebet program (4), recept (178), művészet (1), betegség (12), balett (1), családbarát (1), VOLT fesztival (7), Gál Lajos (9), Fodor Márk (8), tavasz (1), advent (226), vuz kft (17), Balatoni Kurzusok (8), Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (3), shotokan karate (3), balatoni strandbelépő (1), vállalkozó (4), Ranolder (1), Kertész Sándor (5), rezidance (5), Kis-Balaton (1), Pápai Gábor (6), Zalai Borcégér (5), Csöre Gyula (1), trianon (2), Carbona (9), mav (25), korhaz (99)