Monitor konyhája - Ropogós héjú kovászolt kenyér

2013. szeptember 20.
Kovásszal készült, puha belezetű, ropogós héjú fehér kenyér. A kovászt a kenyérsütés előtt legalább 12-16 órát hagyni kell érni

Hozzávalók:

Kovász
- 20 dkg rétesliszt
- 22 dkg langyos víz
- 5 g friss élesztő

Tészta
- Az előzőleg elkészített kovász
- 40 dkg sima liszt
- 15 dkg langyos víz
- 1 dkg friss élesztő
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanár sikér
- 1 teáskanál almaecet

Az elkészítését Max oldalán olvashatod el!

Nézd meg videónkat, ahol minden fortélyra fény derül!

 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Magyar Telekom (1), Könnyid László (1), CT (3), biztosítás (2), Pete Krisztina (1), női gombolkodó (5), footgolf (1), jutalom (1), Az év orvosa (1), nyár (1), gyermekfelügyelő (1), rezsi (18), Horváth Lászlóné (1), Magyar Turizmus Zrt (45), alkohol (4), Naszádos Antal (1), La Montanara (1), test (1), balett (1), macska (1), internet (20), Cséby Géza (5), Bock Bisztró (12), ellazulás (1), fejlesztés (12), pollen (3), hó (4), felsőoktatás (9), mozi (13), Saul fia (7), miniszterelnök (2), lovaglás (2), Szent István ünnepe (3), állami (1), verseny (2), hosegriado (7), Nagy Angelika (1), koraszülött (1), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), relaxáció (1), hitel (5), Baptista Szeretetszolgálat (1), parlament (72), recept (178), Platán étterem (1), Balatoni Kör (2), shotokan (1), Ollári Barbara (1), év fürdője (4), Év fája (1)