Monitor konyhája - Ropogós héjú kovászolt kenyér

2013. szeptember 20.
Kovásszal készült, puha belezetű, ropogós héjú fehér kenyér. A kovászt a kenyérsütés előtt legalább 12-16 órát hagyni kell érni

Hozzávalók:

Kovász
- 20 dkg rétesliszt
- 22 dkg langyos víz
- 5 g friss élesztő

Tészta
- Az előzőleg elkészített kovász
- 40 dkg sima liszt
- 15 dkg langyos víz
- 1 dkg friss élesztő
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanár sikér
- 1 teáskanál almaecet

Az elkészítését Max oldalán olvashatod el!

Nézd meg videónkat, ahol minden fortélyra fény derül!

 

megosztás
hozzászólások
boldog békeidők (2), kerekpar (27), jog (3), Polgári vélemény (6), Mohácsi József (8), vuz kft (17), barista (3), gyógytornász (1), biztosítás (2), Bringatanya (2), utca embere (8), állami (1), Zalacsány (4), Cserép Letícia (1), Darren Cranmer (2), munkaszünet (1), Főügyészség (7), antsz (15), Ranolder (1), férfi (1), Művészetek völgye (7), Telecom (2), muzeum (55), sztárportré (3), idegenforgalom (174), erdő (2), meiszner kati (16), Örvényeshegy Piknik (3), pálinka (2), kenyér (7), tranzakciós díj (1), Szennyai Anita (2), Bagyinka Tímea (1), proa (1), katona (1), koktél (1), tartozás (1), gasztronómia (5), TDM (3), ünnep (141), fitnesz (1), Táncpanoráma Keszthely (10), állatorvos (1), munka törvénykönyve (1), online (1), jövőkutatás (1), Kerner Gábor (2), boldog (1), Brüsszel (1), méregtelenítés (1)