Monitor konyhája - Ropogós héjú kovászolt kenyér

2013. szeptember 20.
Kovásszal készült, puha belezetű, ropogós héjú fehér kenyér. A kovászt a kenyérsütés előtt legalább 12-16 órát hagyni kell érni

Hozzávalók:

Kovász
- 20 dkg rétesliszt
- 22 dkg langyos víz
- 5 g friss élesztő

Tészta
- Az előzőleg elkészített kovász
- 40 dkg sima liszt
- 15 dkg langyos víz
- 1 dkg friss élesztő
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanár sikér
- 1 teáskanál almaecet

Az elkészítését Max oldalán olvashatod el!

Nézd meg videónkat, ahol minden fortélyra fény derül!

 

megosztás
hozzászólások
terápia (4), diakhitel (7), police (513), sorkötelezett (1), pollen (3), lotus (1), Clemens Zsófia (1), drog (3), Kvárta Mátyás (44), Don (1), koraszülött (1), kulturalis (4), média (1), farsang (2), kereskedelem (1), Zala Megyei Főügyészség (4), turisztika (94), retro (1), recept (178), percdíj (1), georgikon (38), barista (3), fitt (1), nyaralas (12), fájdalommentes (3), kozlekedes (8), hitel (5), Owaimer Zoheir (1), C+ fesztivál (1), eltűnt (5), vasárnapi nyitvatartás (1), gyenesdias (213), bor (26), gyógyszertár (1), Németh József (1), vallás (1), kötélugró (1), power-bank (1), áruház (1), egészség (131), magyar dal napja (8), Keszthelyi Táncpanoráma (7), verseny (2), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), fagylalt (6), Visionet (1), Giro d'Italia (1), boldog (1), boldog békeidők (2), bank (7)