Monitor konyhája - Csokoládés hokkaido (tejszínes) kalács

2013. szeptember 27.
Tejszínes kalács csokoládéval töltve. A csokoládé helyettesíthető dióval, grillázzsal, aszalt gyünölcsökkel. Kezdőknek is ajánlott recept!























Hozzávalók:

- 60 dkg sima liszt
- 3 evőkanál porcukor
- 3 dkg friss élesztő
- 2 dl tejszín (állati)
- 2 dl tej
- 1 tojás
- 1 teáskanál só

A töltelékhez:
- 10-15 dkg étcsokoládé

A lekenéshez:
- egy tojás

A továbbiakat Max oldalán olvashatod el!

megosztás
hozzászólások
riporter (1), vízilabda (2), étterem (11), jégpálya (4), Rtime (5), Rigo Csaba (36), tűzoltó (32), Fenyves allé (1), boldog (1), ajándék (8), helyesírás (1), program (7), operatőr (1), áramszünet (3), év fürdője (4), VÉDA (1), europa-bajnok (5), Balatoni Múzeum (98), szalloda (59), Palinkas Robert (83), DJ Gerysson (1), Eurovíziós Dalfesztivál (1), szüret (4), alkohol (4), adó (6), nyár (1), biztosítás (2), ellenőrzés (2), Somogyi Zoltán (4), Rejuvena (19), Oláh Péter (2), Sifter Rózsa (1), Varga Endre (4), tispol (3), Keszthely HUSZ (3), véradás (2), Helikoni ünnepség (4), Apák napja (1), keszthelyi nyari jatekok (55), Oroszlán Zsolt (2), Hotel Zenit (3), Az év orvosa (1), köztársasági elnök (1), katona (1), keszthely (4039), nyelvtanulás (3), Vatikán (1), hegyalja fesztival (3), Hévíz (1219), Carbona (9)