Mivel viselj tornacipőt a nőies megjelenésért?

2022. május 18.
A különféle tornacipők a hölgyek körében már nem csupán az underground stílus kedvelőinek lábán láthatóak.

Ezek a praktikus vászon cipők ugyanis bekerültek a mindennapi viseletek közé. Sőt egy ideje direkt női tornacipők is megtalálhatóak a kínálatban, amelyek ránézésre is rendkívül nőies dizájnt tükröznek. Azonban nem mindegy, mivel viseljük ezeket, ha valóban fontos számunkra a stílusos, nőies megjelenés. Lássuk tehát, mi mellé érdemes tornacsukát húznunk ennek érdekében?

Farmernadrágok – vagy mégsem?
A farmernadrág és a tornacipő párosításáról valószínűleg senkinek sem a nőies stílusosság jut eszébe először. Ezt a kombinációt ugyanis leginkább a különféle underground szubkultúrák körében viselik a hölgyek, és leginkább a fiatal, tizenéves korosztály körében igazán népszerű. Azonban ez így nem könyvelhető el abszolút tényként, mivel farmerből és tornacipőből is számtalan különféle változat létezik manapság. Például egy nőies dizájnú, pasztellszínű, esetleg csillogó vászon cipő egy testhezálló farmerral rendkívül mutatós és nőies megjelenést kölcsönözhet. Így tehát a farmernadrág és a tornacipő kombinációját sem utasíthatjuk el, ha annak elemei kellő igényességgel lettek összeválogatva.

Szoknyák és egyberuhák
A különféle szoknyák és ruhák mellé is ideális lehet egy nőies dizájnnal ellátott tornacipő. Természetesen itt sem a hagyományos, tornaórákról ismert lábbelik stílusára hajazó darabokra kell gondolni. Az nőies színvilág és a változatos fazonok viszont lehetővé teszik, hogy ezek mellé is találjunk megfelelő lábbelit. Ilyen cipőket szinte bármelyik nagyáruház kínálatában megtalálhatunk. Elég csak a CCC termékeit szemügyre vennünk, akár az áruházaikban, akár a weboldalukon, számtalan különféle darabbal találkozhatunk. Mellesleg a CCC-nél igencsak jó árakon elérhetőek ezek az aktuális kínálatukban. Így tehát garantáltan megéri vetnünk egy pillantást a termékeikre. Az ilyen nőies tornacipőket egyébként egyre sűrűbben láthatjuk az után szoknyákkal vagy ruhákkal párosítva – tehát egyáltalán nem új keletű ez a fajta viselet. Egyszerre kényelmes és rendkívül nőies. Megéri megpróbálkoznunk vele, még akkor is, ha eddig ódzkodtunk volna ettől az összeállítástól.

Elegáns szettek tornacipővel?
Ahogyan az urak terében egyre inkább elterjedtek a különféle félelegáns összeállítások, amelyek a laza, sportos eleganciát türközik, úgy a hölgyek tekintetében sincs ez másképp. Ma már láthatunk elegánsabb helyeken, ceruzaszoknyát vagy kosztümöt viselni egyes hölgyeket tornacipővel. Az urak között is megszokott lett, hogy akár üzleti találkozóra is sportosabb lábbelit vesznek zakó vagy teljes öltöny mellé. Az üzleti világ etikettje hatalmasat változott a fiatal generációk felnövésével. Nekünk is megéri tehát idomulnunk ehhez, és nem véresen komolyan venni a régi, modoros előírásokat. Egy szép kosztüm egy pár elegánsabb női tornacipővel egyszerre mutatós, mégis elegáns, nőies megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

megosztás
hozzászólások
szakma (1), állatorvos (1), gerincvédelem (1), zivatar (1), test (1), gyilkosság (1), cégtörlés (3), diák (4), Főzzünk játszva (2), Tóth Levente (2), Marsalkó Dávid (1), pünkösdi regatta (5), állami (1), minisztérium (7), OKJ (1), állami támogatás (1), holokauszt (1), labdarugas (25), Z. Karvalics László (1), ötös lottó (101), Palinkas Robert (83), cipősdoboz (3), Gyarmati Noémi (1), Bock Bisztró (12), kalendarium (831), KiBeszél (14), Béres Attila (2), Darren Cranmer (2), erdekes (538), pedagógus (6), szüret (4), barista (3), debrecen uszo eb (16), telefon (3), halottak napja (1), képviselő-jelölt (5), gyes (2), himnusz (1), Burgonyakutatási Központ (2), La Montanara (1), aranyérem (1), helikon (41), Ferenc pápa (1), könyvbemutató (2), Babos Lajos (1), Bartha Gábor (34), paleo (13), okmányiroda (1), pszichoterápia (1), Koósz Attila (1)