Milyen pulóvert viseljen a férfi az irodában?

2020. december 02.
Természetesen nem csak elegáns pulóverek léteznek. Nagyon sokféle fazonú és stílusú pulóver megtalálható a palettán.

A férfiak leginkább a sportos férfi pulóverek kategóriájából szemezgetnek, hiszen ezek lazák, sportosak, kényelemesek és nagyon sokféle színben elérhetők. De mi a helyzet az elegánsabb pulóverekkel? Melyik pulóvert, mikor és legfőképpen, mivel viseljen egy férfi? Mutatjuk a válaszokat!

A kerek nyakú pulóver
Férfiak körében ez az egyik legnépszerűbb pulóver. Ez a pulóver pólóval és inggel is nagyszerűen viselhető. Ha inggel hordod, az ing gallérját simítsd a pulóver alá és a nyakkendő se lógjon a pulcsira, hanem legyen az a pulóver alatt.

A V-nyakú pulóver
A V-nyakú pulóver egy igazi klasszikus darab. Ez a pulcsi többet enged láttatni az ingből, amelynek gallérját nem tudjuk elrejteni. Azonban a nyakkendő esetében itt is aranyszabály, hogy rejtsük azt a pulóver alá.

A kötött mellény
Szerencsére, ez nem csak a koros férfiak viselete. Ma már nagyon modern mellényeket is lehet kapni, amelyeket lehet viselni hagyományos hosszú és csokornyakkendővel is. Ez utóbbi kicsit bohókásabb megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A sötétebb pulóver hivatalos
Az irodában általában a sötétebb, szolidabb pulóvert preferálják. Utcai viseletnek azonban vidámabb színeket is hordhatunk. Az üzletemberek kedvelt ruhadarabja a pulóver, de csakis kék, barna, szürke, fekete és zöld színekben. Ez a pulóver komolyságot sugall arról, aki hordja, de csak akkor, ha a kiegészítőkkel és a többi ruházattal harmóniát alkot az adott pulóver.

A skót mintás pulcsi
A skót mintás pulóvereket még ma is kedvelik a férfiak, mert ma már nem csak hagyományosabb, hanem vidám, fiatalos színekben is készítenek ilyen pulóvereket. Egy ilyen pulóver az irodában is elképzelhető, de ha a pulóver alapszíne világos, akkor elsősorban csak az utcán javasolt a viselése.

A csónak nyakú pulóver
A csónak nyakú pulóver modern, fiatalos és divatos. Igaz, nem mindenkinek áll jól, hiszen annak is kissé vagánynak kell lenni, aki ilyen pulóvert hord az irodában. A csónak nyakú pulóver remekül megy az ingekhez. A legjobb választás, ha a pulóver sötét, míg az ing világosabb, pasztellszínű.

A mintás pulóver
A mintás pulóver csak akkor marad szolid, ha egyszínű inggel viseli a férfi. Nyakkendő is vehetünk hozzá, de mindenképpen egyszínű és az inghez is passzoló színűt válasszunk.

 

megosztás
hozzászólások
jótékonyság (3), vuz kft (17), Tóth Gergely (1), gyermekbarát (2), halál (42), katasztrofavedelem (44), verklifesztivál (3), Bradley Cooper (1), power-bank (1), Otthon Centrum (1), újszülött (1), Balatoni Hajózási Zrt (4), Rúzsa Magdi (1), Selmeczy Zsuzsanna (5), palyazat (164), szilveszter (6), videó (1), Palásthy Bese (1), Zala Megyei Közgyűlés (3), családbarát (1), fa (1), programajánló (19), minisztérium (7), művészet (1), Magyarország tortája (1), gyász (1), Krasznai István (1), Bóka György (2), punkosdi regatta (9), képviselő-testület (37), percdíj (1), Krassói Katalin (1), Hévíz gyógyfürdő (112), Krepsz-Kapai Bernadett (1), vállalkozó (4), előadás (14), felsőoktatás (9), Owaimer Aisha (1), TRX (22), kutyás strand (5), Pelso Társaság (6), onkormanyzat (481), munkaszünet (1), Szennyai Anita (2), Clemens Zsófia (1), Fenyves allé (1), világbajnokság (2), év fürdője (4), kormany (11), Bethesda (1)