Milyen nadrágot hordjanak a férfiak 2020-ban?

2020. január 24.
A nadrág viselése olyannyira férfiak sajátja, hogy más opció nem is nagyon van számukra napjainkban, legalábbis ami Európát illeti – a skót szoknya csak meglehetősen szűk körben elterjedt.

A nadrág tehát állandó, de hogy véletlenül se legyen egyhangú a férfiak öltözéke, rengeteg különböző típus áll rendelkezésre, így ez is egy nagyon változatos viselet lehet.

Helyzettől is függ, mi a jó választás
Hogy valaki milyen nadrágot hord, az természetesen nagymértékben múlik a stílusán, de azon is, hogy milyen helyeken fordul meg a mindennapokban. Értelemszerűen az otthonunk kényelmét élvezve teljesen mások az elvárásaink egy nadrággal szemben, mint a munkahelyünkön. Míg előbbi esetben a kényelmet részesítjük előnyben, utóbbiban az is számít, hogy mennyire látszunk elegánsnak vagy komolynak az adott nadrágban.
Az, hogy milyen képet festünk magunkról, nagymértékben függ az öltözékünktől, aminek a nadrág is része, így azt mindig körültekintően érdemes kiválasztani. Rengeteg különböző nadrágot találhatunk minden lehetséges alkalomra itt: https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Ferfi-nadragok-8389.html.

A farmer örök
A legnépszerűbb férfi nadrág 2020-ban is várhatóan a farmer lesz, köszönhetően annak, hogy egy nagyon régóta hordott darabról beszélünk, ami sok különböző helyzetben állja meg a helyét. Akár még kicsit elegánsabb megjelenést követelő szituációkban is.
Persze a farmerek sem egyformák, nagyon sok különböző típus létezik belőlük, kezdve a lezser, koptatottól a testhezálló, egyszínű darabokig, vagy az egyenes szárú, visszafogottabb típusokig. Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy milyen helyzetben milyen farmert viselünk. Ha elegánsak akarunk lenni, az utóbbi kategória mellett érdemes letenni a voksukat, informális környezetben pedig csak az egyéni ízlésünkre van bízva, hogy a koptatottat vagy az egyszínűt, a szaggatottat, több zsebeset, vagy a klasszikus fazont választjuk.

A mindenhová jó vászonnadrág
A farmer mellett azért természetesen mást is lesz lehetőségünk hordani ebben az évben is: a vászonnadrágok például kifejezetten népszerűek lesznek továbbra is, hiszen ezek gyakorlatilag bármihez jók, és sokféle ruhadarabbal kombinálhatók.
Tökéletesek munkába, esküvőkre is akár, csak olyan helyzetekben nem a javasolt a viselésük, ahol kifejezetten követelmény az öltöny vagy még formálisabb öltözet.

Kényelmesen a hétköznapokban
Meg kell említenünk a melegítőnadrágokat is, hiszen az emberek zöme a hétköznapjait otthon ilyenekben tölti, köszönhetően annak, hogy nagyon kényelmesek. Persze aki ad magára, annak azért nem mindegy, hogy milyen melegítőt vesz fel otthon. A régi, kibolyhosodott, kitérdelt daraboktól szabaduljunk meg, és vegyünk divatosabb fazonúakat!
Nagyon széles a választék a minta, a szín tekintetében is, így már egy melegítőnadrág is lehet kifejezetten stílusos!
A fazont nézve melegítőkből is elérhető testhezálló, vagy éppen lazább fajta. Egyéni preferencia kérdése, hogy ezek közül melyiket választjuk. A melegítők persze sportoláshoz is tökéletesek, hiszen szabadon tudunk bennük mozogni, nem akadályoznak mozgás közben – már csak ezért is kötelező elemei a ruhatárunknak.
Egy férfi öltözékének a nadrág alapvető eleme, ezért mindig fordítsunk kellő figyelmet nadrágjaink kiválasztására!

megosztás
hozzászólások
gyenesdias (213), boldog békeidők (2), Magyarország tortája (1), Anna-bál (2), Biró Lajos (1), shotokan karate (3), boksz (3), power-bank (1), atlétika (6), okmányiroda (1), sarmellek (53), sárkányrepülő (1), óvoda (7), Otthon Centrum (1), szépségápolás (8), ÉrtékTrend (35), google (3), repuloter (64), gazdasag (363), tiltakozás (1), Zalai Borcégér (5), vívás (1), KeszthelyFest (15), menekült (1), tabor (6), mav (25), karácsonyi képeslap (1), parkolás (8), gyermekfelügyelő (1), hulladék (3), margaret thatcher (1), Vaszily Zsolt (3), világbajnokság (2), halottak napja (1), Zalacsány (4), Bóka György (2), felmondás (1), Villányi Éva (1), könyvbemutató (2), konyha (1), gyógytó (1), Kastély kávézó (1), efott (6), Hegyi Roland (HR) (5), Nagykanizsa (1), facebook (15), Top 50 (1), mozi (13), DK (13), gyógyítás (2)