Mentőöv a dohányosoknak

2016. november 30.
Egy igazi dohányos sohasem fogja bevallani, hogy nehezére esne leszokni a cigarettázásról. Egy igazi dohányos úgy tesz, mintha a káros anyagok beszippantása hétköznapi dolog lenne, amely nem okoz nagy gondot a szervezetben. Amúgy is kár ezzel annyit foglalkozni – gondolja –, hiszen annyi egyéb veszély leselkedik még törékeny szervezetünkre!

Egy igazi dohányos persze pontosan tudja, hogy milyen visszafordíthatatlan károkat okoz a cigaretta a szervezetében, csak nem vesz róla tudomást. A folyamatos füstölés hatására ugyanis felgyorsulnak a szervezet öregedési folyamatai, ami természetesen a bőrön is meglátszik. A dohányfüst hatására összehúzódnak az erek, így csökken a bőr vérellátása, ráadásul romboló hatással van a kötőszövetre is, aminek következtében a bőr petyhüdtebb lesz. A beszűkült erek miatt nagy a valószínűsége a rosacea kialakulásának. A ráncosodás nagyobb fokú és mélyebb a dohányosoknál, sőt a füst a bőr tónusára is közvetlenül hat. A bőr hidratáltsága csökken, nő a pikkelysömör kialakulásának a veszélye.

Ha már a cigarettázás abbahagyásának minimális az esélye, mentsük, ami menthető! A Rejuvena Esztétika Szalon kidolgozott egy bőrápolási programot a dohányosok bőrének védelmére.
Házastársadnak, párodnak, szüleidnek, rokonaidnak kitűnő lehetőség arcbőrük eredeti állapotának visszaállítására egy REJUVENA-AJÁNDÉKUTALVÁNY, amely rendkívül figyelemreméltó kedvesség az adakozótól az ajándékozottnak.

A dohányos bőr kezelésére kidolgozott program neve: NO SMOKING
1. Octoline gépi kozmetikai kezelés (letisztítás, peeling, hidroabrázió, mikrokeringés fokozása), amellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, javul a bőrlégzés, halványító hatású.
2. 3-MAX PLUS gépi arckezelő, arcsimító, nyiroktisztító. Az eszközzel fokozzuk a kollagéntermelést, javítjuk a vér- és a nyirokkeringést, optimalizáljuk a sejtfunkciókat.
3. Hatóanyagos maszkpakolást teszünk fel.
4. Befejezésként tápláló nappali krém, karikás szem és ráncosodás elleni szemkörnyékápoló.

Kezelési idő: 60 perc.
Ár: 19 900 Ft.

Rejuvena Esztétika Szalon, Hévíz
06-83/310-359
www.rejuvena.care

megosztás
hozzászólások
kapcsolódó hírek
néptánc (4), turisztika (94), mentő (9), gasztronómia (5), borünnep (24), női gombolkodó (5), hó (4), fogorvos (5), művészet (1), Major Veronika (5), idegenforgalom (174), bank (7), Csikós Beatrix (1), Barista bajnokság (2), Vajda János Gimnázium (22), Szent István ünnepe (3), Varga Andrea (13), Nyitott Balaton (2), Balatongyorok (136), sárkányrepülő (1), bezárás (1), vívás (1), jégpálya (4), Hosszú Katinka (2), árviz (2), karrier (1), onkentes (3), szűrés (1), Balatoni Kurzusok (8), tűzijáték (1), kék zászló (1), VeszprémFest (1), lotus (1), diploma (4), kornyezettudatos (4), álláshirdetés (18), Eurostat (1), Csöre Gyula (1), Csengei Agota (16), Mohácsi József (8), táplálkozás (1), Polgár Zsolt (1), La Montanara (1), Cséby Géza (5), középiskola (1), gyógyszertár (1), Serenity Hill (1), kormánymegbízott (1), országgyűlési képviselő (33), mav (25)