Megkezdődtek a vendégbarát akciók a Turizmus Világnapja alkalmából

2011. szeptember 27.
A Turizmus Világnapja alkalmából vendégbarát akciókat szerveztek a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) kezdeményezésére szolgáltatók és szakmai szervezetek kedden.

Az MT Zrt. akciósorozatát kedden délelőtt az elégedett turista élőszobrának avatásával kezdte meg Budapesten. Az élőszobrot Horváth Gergely, a nemzeti turisztikai marektingszervezet vezérigazgatója és Vancsura Miklós, a Magyar Fürdőszövetség ügyvezető elnöke avatta fel.
A szervezők korábban azt közölték: kezdeményezésük célja, hogy a Turizmus Világnapja minden évben az a nap legyen, amikor kiemelt figyelemben részesítik a vendégeket.
Az MT Zrt. felhívására megmozdult a turisztikai szakma, különböző szervezetek, szolgáltatók, programgazdák és magánszemélyek számos kreatív ötletet vetettek fel, hogy mivel lepjék meg az utazókat ezen a napon.
Az akciósorozat keretében a marketingszervezet munkatársai Magyarország logóval ellátott csokoládékat, fürdősó szettet és térképeket osztogatnak a turistáknak.
Este pedig egy flash mob akció keretében, különleges fények gyúlnak Budapesten. Az MT Zrt. és az ArtMedia Reklámügynökség Kft.  együttműködésében, a főváros különböző pontjain - az alagút tetején és a Művészetek Palotája hozzájárulásával a MÜPA oldalán - az "I love Budapest" és a "Budapest loves you" feliratokat vetítik ki ezzel is erősítve a vendégszeretet. mti

megosztás
hozzászólások
szalon (1), zeneszerző (1), kovács (1), törvény (1), webshop (1), színház (5), euronews (1), Fenyves allé (1), Balatongyorok (136), építész (3), balatoni strandbelépő (1), vasárnapi nyitvatartás (1), telihold (1), Cserszegi fűszeres (1), oktatas (347), politika (37), bolt (3), ötös lottó (101), piac (6), Papp Gabor (227), kulturalis (4), Balatoni Szövetség (3), állami (1), bank (7), vadász (2), efott (6), Novák Péter (1), költségvetés (1), idegenforgalom (174), polgármester (153), gazdasag (363), csapadék (1), Pete Krisztina (1), paleo (13), pápa (1), vasárnapi pihenőnap (3), Örvényeshegy Piknik (3), Magyar Államkincstár (2), Don (1), vuz kft (17), Tóth Levente (2), áruház (1), muzeum (55), világbajnokság (2), előadás (14), Z. Karvalics László (1), Helikoni ünnepség (4), Zalaszántó (2), szallas (39), Ékszertáska (2)