Megélhetés, rend és elszámoltatás

2014. február 07.
Keszthelyen, a Balaton Színházban tartott fórumot pénteken este Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. A választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje, Selmeczy Zsuzsanna társaságában tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy különböznek a többi párttól abban is, hogy sárdobálás helyett a programjukat kívánják ismertetni az emberekkel.

A programjuk alapját a megélhetés, a rend és az elszámoltatás adja, szerintük ez a három dolog érdekli manapság legjobban a magyar embereket. Szeretnének olyan jövedelmeket nyújtani, amelyek biztos megélhetést adnak, ehhez munkahelyekre van szükség. Nem a közmunkára és a külföldre menekülésre alapoznak, azok ugyanis csak a statisztikát javítják. Magyarországon akarnak erős és jó munkahelyeket létrehozni. A rend alapvető kérdés, a biztonságot meg kell teremteni – mondta. Az elszámoltatás ugyancsak fontos tényező, az elmúlt huszonnégy év politikai produkciói és hazaárulásai nem maradhatnak büntetlenül.

Vona Gábor úgy vélte, a választásokon meglepetést okoz a Jobbik, mely győzelemre készül. A közvélemény kutatók hiába nem őket favorizálják, sok ember nem meri bevallani, hogy igenis szimpatizál a párttal. Szerinte vannak tartalékai a Jobbiknak, amik megalapozhatják a sikert. Beszélt arról, hogy kormányra kerülésük esetén a roma lakosok helyzetével kapcsolatos kérdéskör minden szeletével foglalkoznak, a szociális kérdésektől kezdve az oktatáson és kultúrán át a bűnözésig. Újságírói kérdésre Vona Gábor azt válaszolta, kizárt, hogy bárkivel is koalícióra lépjenek. Bármi legyen az eredmény, a Jobbik április után is folytatja az önálló útját – mondta, majd lakossági fórummal folytatta a programját.

megosztás
hozzászólások
Baptista Szeretetszolgálat (1), Biró Róbert (15), Hosszú Katinka (2), Pappné Beke Judit (1), Krassói Katalin (1), turisztika (94), hirdetés (1), Lel Ki Főzde (1), jovedelem (2), Csokonai társaság (1), cipősdoboz (3), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), Magyar Telekom (1), kitüntetés (6), Astellas-díj (2), Halott pénz (1), internet (20), zene (23), himnusz (1), utca embere (8), homoszexualis (1), katona (1), koraszülött (1), Tar Ferenc (3), karácsonyi képeslap (1), Bátortábor (1), tiltakozás (1), Barista bajnokság (2), óraátállítás (3), múzeumok éjszakája (4), egyetem (188), sajtóközlemény (5), Sifter Rózsa (1), Bock Bisztró Balaton (16), posta (1), Magyarország tortája (1), cselgáncs (1), nyár (1), gyógytó (1), margaret thatcher (1), HUSZ (7), kozlekedes (8), goldmark muvelodési kozpont (60), kutyás strand (5), Dublecz Karoly (2), debrecen uszo eb (16), Szent Márton (3), középiskola (1), Donkó Imre (1), Halház kft (1)

Software error:

mkdir /tmp/CGI_Cache: No such file or directory at /usr/local/share/perl/5.28.1/Cache/FileBackend.pm line 222.

For help, please send mail to the webmaster (info@webmark-solutions.nl), giving this error message and the time and date of the error.