Már lehet szavazni a keszthelyi orvosra!

2016. március 04.
A 2015-ös Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra beküldött betegtörténeteket a nyolctagú zsűri a napokban közösen értékelte és kijelölte az idei internetes közönségszavazás résztvevőinek körét. Dr. Szőcs Tamásra, a Keszthelyi Kórház hasi sebész adjunktusára is lehet szavazni!
Dr. Szőcs Tamásra, a Keszthelyi kórház hasi sebész adjunktusára itt szavazhat!


A zsűri - látva a történetekben bemutatott nagyszerű orvosok példaértékű teljesítményét és kivételes emberségét - az értékelés során saját rangsort nem állított fel. Így valamennyi történet ugyanolyan eséllyel indul a közönségszavazáson. Mostantól kizárólag a nagyközönségen és a beérkező szavazatok számán múlik, hogy ki lesz a 2015-ös Év orvosa pályázat közönségdíjasa. A közönségszavazás teljes ideje alatt minden szavazó csak egyszer voksolhat, ezért kérjük, gondolja meg, mely orvosokra és történetekre adja a voksát. A beküldött szavazatot később semmilyen módon nincs lehetőségünk módosítani.

A szavazás menete a következő:

- Kérjük, olvassa el a döntőbe jutott orvosok történeteit és válassza ki közülük az Ön számára legkedvesebbeket. Figyelem, minden orvosról csak egy történet tehető a listába!
- Érvényes szavazatot csak akkor tud beküldeni, ha pontosan három történet szerepel a listájában. Ezért a következő lépésben úgy kell bővítenie/szűkítenie a felállított listát, hogy abban pontosan három történet legyen.
- A következő lépésben a listába került történetek közötti rangsort állíthatja be. Természetesen az Ön számára legkedvesebb orvosról szóló történet kerüljön az első helyre, ezt követően pedig határozza meg a másik két történet sorrendjét is.(A megfelelő sorrend beállításához használja a kis nyilakat!) Mielőtt a „Szavazok” gombra kattintana, kérjük, itt adja meg pontos nevét és e-mail címét.
- Az Ön által megadott e-mail címre automatikus aktiváló e-mailt küldünk, szavazata csak e linken keresztül érvényesíthető. Amennyiben e-mail címét rosszul adta meg, vagy nem valós címet írt be, szavazata nem kerül be a rendszerbe.

Itt szavazhat!
 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
diák (4), születés (16), Zalaszántó (2), csokoládé (2), rezidance (5), érettségi megoldás (5), néptánc (4), Básti Juli (1), Erdély (2), margaret thatcher (1), fitnesz (1), debrecen uszo eb (16), Filharmónia (1), relaxáció (1), Zala folyó (1), spinning (2), Silver fitness (1), Év szállása (1), karácsony (20), Rejuvena (19), minimálbér (1), zene (23), időkép.hu (2), Street Festival Keszthely (1), gyermekbarát (2), KeszthelyFest (15), Hotel Zenit (3), fagylalt (6), Burucs Szabolcs (2), meiszner kati (16), Apák napja (1), dohany (15), Bóka György (2), Cseh László (1), Bányai László (2), kezilabda (64), Művészetek völgye (7), Ekmann László (1), katasztrofavedelem (44), szunyog (3), labdarugas (25), oktatas (347), felveteli (29), footgolf (1), csapadék (1), biztosítás (2), erdekes (538), Bethesda (1), földrengés (2), kulfold (245)