Már lehet nevezni a 7. Keszthelyi Kilométerekre

2013. november 01.
2014-ben, az idei évhez hasonlóan, a pünkösdi hétvégén kerül megrendezésre a Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny, amelyre a mai naptól már lehet nevezni! A 7. Keszthelyi Kilométerek számos újdonságot és meglepetést is tartogat.

Érem a váltócsapatok tagjainak is!
Az idei év egyik újdonsága, hogy célba érkezéskor minden egyéni és váltó versenyző frissítőcsomagot és érmet kap, azaz a váltó versenyszámok csapattagjai is! A szervezők évről évre különleges érmekkel jutalmazzák a futókat, érdemes lesz az ideiért is rajtvonalhoz állni ... vagyis befutni :).

Rajtzónák
A 2013-as versenyen 1250 fővel rajtolt el a mezőny. A gördülékeny rajtoltatás miatt 2014-től zónákat alkalmaznak a rajt során. Már az előző versenyen is ki voltak helyezve a zónák tartományai, de az idei versenyen kötelező is lesz a megadott zónába való elhelyezkedés. Nevezéskor meg kell adni a tervezett időt az egyéniben versenyzőknek, illetve váltók esetében az első csapattag várható idejét. 

 
Legkedvezőbb nevezési díj december 15-ig!
November 1-jétől december 15-ig a legkedvezőbb nevezési díjjal lehet jelentkezni a 7. Keszthelyi Kilométerekre. Nevezni vagy az online rendszerben vagy a letölthető nyomtatványokon lehet.
További információ: http://keszthelyikilometerek.hu/nevezesek

 

megosztás
hozzászólások
Ifi Ferenc (1), Koósz Attila (1), daganat (6), szűrés (1), Love your belly (2), VÉDA (1), étel (3), boksz (3), szauna (2), képviselő-jelölt (5), reklám (1), Dublecz Karoly (2), életveszély (1), Nagy Bálint (10), Erdély (2), Pelso Társaság (6), homoszexualis (1), támogatás (5), Balatoni Kurzusok (8), diák (4), Csősz-Tóth Norbert (1), strand (21), debrecen uszo eb (16), fitnesz (1), Balatoni Hajózási Zrt (4), google (3), fájdalomambulancia (2), miniszterelnök (2), kenyér (7), unicef (1), Darren Cranmer (2), tűzoltó (32), Kovács Patrícia (1), piac (6), fürdő (2), sütemény (1), kalendarium (831), Street Festival Keszthely (1), sajtóközlemény (5), efott (6), ország torta (1), jégpálya (4), jaras (36), Via Hotel (1), alapítvány (2), Gyertyánági Endre (1), Bóka György (2), munkaviszony (1), gépjármű (1), Marsalkó Dávid (1)