Manninger Jenő reagálása a DK keszthelyi sajtótájékoztatójára

2014. április 04.
"Sajnálatos, hogy a Gyurcsány féle koalició a város fejlődését illetően csak abban fogott össze hogy politikai támadást intézzen mondvacsinált indokkal. Sajnálatos a hangnem is, ami egy nyugdijas rendőrhőz sem méltó. Eddig Keszthelyen ezt sikerült elkerülnünk.

A térségben élők is láthatják, hogy nagyon sok beruházás épült és készült el az elmúlt években a Fidesz kormány idején Keszthelyen és környékén, úgy látszik ez fáj a Gyurcsány párt képviselőinek. Az idei évben is lesznek látványos beruházások, többek közt az autóbuszpályaudvar építése is, mely a hatósági jóváhagyások után még az uniós határidőn belül megépül, jövőre még a vasúti pályaudvar felújítása is megkezdődik. Arra kérem még a Gyurcsány féle pártcsoport képviselőit is, olvassák el kiadványainkat, melyek tételesen felsorolják hogy állnak beruházásaink és támadás helyett kérem ők is támogassák ezeket."

Manninger Jenő

megosztás
hozzászólások
munkahely (8), kisterseg (20), Központi Statisztikai Hivatal (3), nagyik karácsonya (1), konyvtar (103), spinning (2), Barista bajnokság (2), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), halál (42), Marsalkó Dávid (1), energia (7), Rezi (1), kulturalis (4), vonat (7), Telecom (2), Főzzünk játszva (2), Laky András (2), óraátállítás (3), Monitor konyhája (80), Fehér szalag (1), Tour de Hongrie (2), zene (23), diploma (4), gépjármű (1), sorkötelezett (1), kovács (1), Brüsszel (1), Aradvári László (1), Zala Megyei Főügyészség (4), himnusz (1), homoszexualis (1), sportlövő (2), tanulás (2), Mikulás (8), Balaton átúszás (5), golf (11), Balatoni Hajózási Zrt (4), munka (11), Keszthely HUSZ (3), világnap (1), Villányi Éva (1), túlsúlyos (3), Naszádos Péter (12), alakformálás (6), luxor (99), szerelem (1), Miss Balaton (1), sajtóközlemény (5), Tar László (1), Gulyás Orsolya (2)