Manninger Jenő reagálása a DK keszthelyi sajtótájékoztatójára

2014. április 04.
"Sajnálatos, hogy a Gyurcsány féle koalició a város fejlődését illetően csak abban fogott össze hogy politikai támadást intézzen mondvacsinált indokkal. Sajnálatos a hangnem is, ami egy nyugdijas rendőrhőz sem méltó. Eddig Keszthelyen ezt sikerült elkerülnünk.

A térségben élők is láthatják, hogy nagyon sok beruházás épült és készült el az elmúlt években a Fidesz kormány idején Keszthelyen és környékén, úgy látszik ez fáj a Gyurcsány párt képviselőinek. Az idei évben is lesznek látványos beruházások, többek közt az autóbuszpályaudvar építése is, mely a hatósági jóváhagyások után még az uniós határidőn belül megépül, jövőre még a vasúti pályaudvar felújítása is megkezdődik. Arra kérem még a Gyurcsány féle pártcsoport képviselőit is, olvassák el kiadványainkat, melyek tételesen felsorolják hogy állnak beruházásaink és támadás helyett kérem ők is támogassák ezeket."

Manninger Jenő

megosztás
hozzászólások
gyógyszertár (1), környezetvédelem (2), Révai Gábor (1), Sziládi-Kovács Tibor (2), csapadék (1), Víz, Zene, Virág Fesztivál (1), vírus (1), test (1), ötös lottó (101), Telecom (2), család (1), gyenesdias (213), Havasi Bálint (13), ponthatar (6), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), újszülött (1), Balsai Móni (1), Taliándörögd (1), Tóth Levente (2), jovedelem (2), Gyertyánági Endre (1), uszoda (9), eltűnt (5), Amazon (3), szakma (1), Nagykanizsa (1), utca embere (8), Balatoni Limnológiai Intézet (1), meiszner kati (16), dinnye (1), étel (3), munkaviszony (1), állami (1), Rtime (5), 2016 (2), Pápai Gábor (6), újév (6), webshop (1), Szeiler Stúdió (32), nav (29), transzfer (1), Balatoni Szövetség (3), google (3), alternatív gyógymód (1), trianon (2), Ferenc pápa (1), szalloda (59), gyermekfelügyelő (1), Owaimer Aisha (1), termálfürdő (1)