Lépjen ki végre az ördögi körből! Nyerje vissza álmai alakját!

2016. július 20.
A mozgáshiányos életmód, a nem megfelelő étrend, a vízfogyasztás alacsony foka már fiatalkorban is gyakran túlsúlyhoz vezet. A 35 év felettiek esetében ezt a problémahalmazt az anyagcsere lassulása is követi, így egyre több embert érint az elhízás veszélye.


Ez a nemkívánatos jelenség sok esetben érezteti hatását. Nehézséget okoz a társas kapcsolatokban, a munkahelyi előmenetelben. Előtérbe kerülnek a környezet negatív visszajelzései, a párválasztási nehézségekből adódó problémák.

 

A későbbiekben, ha a túlsúly nem szűnik meg, egyre fokozottabban jelentkeznek az egészségi vonatkozások. Az elhízáshoz köthető betegségek (cukor-, érrendszeri és szívbetegségek, a szervezet elsavasodása és egyéb krónikus degeneratív megbetegedések) világszerte az egyik legsúlyosabb problémát jelentik a fejlett országokban.

Az elhízás elleni küzdelem azonban nem könnyű folyamat. A szervezetet ugyanis nem lehet becsapni. A zsírfelesleg hagyományos módon kizárólag a táplálkozás és az életmód megváltoztatásával, a lerakódott zsírok „üzemanyagként” való elégetésével távolíthatók el. A változáshoz szükséges a berögzült táplálkozási sémák újraértékelése, a rendszeres testmozgás és a gondolkodásmód megváltoztatása.

A kívánatos testsúly elérésének egyik legelterjedtebb módja a diéta, amely akkor jó, ha egészséges összetételű, mellőzi az „üres” kalóriák bevitelét, és bizonyos fokú táplálkozási szabadságot jelent. A fogyni vágyók nagy többsége azonban a diétát kínzó megszorításként éli meg. Ráadásul az eredmények nem azonnal, hanem hosszú idő (hetek, hónapok) elteltével jelentkeznek, ezért sokan feladják már az elején.
Az elhízás elleni küzdelem egyik hatékony segítője az esztétikai alakformálás.

Elérhetővé vált a vékonyabb derék, a kisebb fenék, a feszesebb bőr, a halványabb cellulit, gyors és tartós eredmények várhatók. Számtalan kozmetika hirdeti magát alakformáló szalonnak, közben a valóságban egyszerű zsírbontást végeznek valamilyen technológiával. A kereslet és a kínálat valójában nem találkozik, a vendégek általában csalódottak az eredmények vagy éppen az eredménytelenség láttán, és vagy soha többet nem próbálkoznak hasonló megoldással, vagy mindig valamilyen más technológiát próbálnak ki, hátha az majd működni fog.

Az alakformálással kapcsolatban a legsúlyosabb tévedés az, ha valaki azt hiszi, hogy egyetlen technológia használata megoldást nyújthat a sok-sok év helytelen életmódjából fakadó, összetett problémákra. A szimpla zsírbontás nem alakformálás!
Előfordulhat, hogy néhány zsírbontó kezelés némi eredményt hoz, de a vendég kötőszövete mindenhol lóg, petyhüdt bőrével, puhább kötőszövetével nem lesz elégedett.
Néhány hét múlva pedig a nyirokrendszerből való megfelelő elvezetés hiánya a lebontott zsírok gyors visszaépülését jelenti a szervezetbe.

Az eredményességhez vezető út a komplex, kombinált alakformálás. A megoldás kulcsa a technológiák összetettsége, a bőr feszesítése, a lebontott salak- és más felesleges anyagok gyors kiürítése a szervezetből.
Magas minőség, igényesség, megbízhatóság. A Rejuvena Esztétika Szalon ezen elvek mellett messzemenően elkötelezett az alakformálás hosszú távú eredményességéért. Kezelési eljárásai között a hagyományos – az egészségügyben már évtizedek óta használt – technológiák sorozata található. A rádiófrekvencia, az ultrahang, az infravörös fény, a gépi és kézi nyirokmasszázs, az infraszauna, a mélyizom-kezelő rendszer és az aromaterápiás fáslizás, valamint az évezredes múltra visszatekintő vákuumtechnológia együttes, egy kezeléssorozaton belüli alkalmazása gyors és hatékony eredményt kínál. Mindemellett a kezelések megfizethetők, rövid kezelési idővel megoldhatók (alkalmanként egy-két óra néhány héten át), és a komfortérzet határán belül, konkrétan akár ellazulás, alvás közben is kivitelezhetők.

A Rejuvena Esztétikában alkalmazott folyamat kiindulópontja a salakanyag hatékony eltávolítása. A kezelést a bőrfelszín alatt több rétegben, többféle technológiával (akusztikus, termikus és mechanikus módon) végezzük. A kezelések egyidejűleg lokálisan és általános módon történnek. A fellazított salakanyagot gépi nyirokmasszázs végzi el a nyirokkeringés stimulálásával, így a méreganyagok nem terhelik tovább a szervezetet, és már egy kezelés után is jobb a közérzet, könnyebb a láb, és mérhető a térfogatvesztés. A bőr alól kitakarított salakanyag általában lógó bőrt eredményez, amelyet biokomputerrel kezelünk, így a bőr feszesebbé, az izomzat erősebbé és tónusosabbá válik. Eredményesen kezelhető a stria, a cellulit, a műtéti hegek halványabbá válnak, a bőr sima és feszes lesz, mint „új korában”.
A kezelések egy meghatározott, orvosok által összeállított, úgynevezett Beauty Sculpture = szépségszobrászat nevű program szerint működnek. Ezt a jogosítványt a Center Kft. szabadalmaztatta, és csak olyan alakformálással működő szalonok kaphatják meg, amelyeknek megvan hozzá a megfelelő összetételű és minőségű gépparkjuk. A Rejuvena Esztétika Szalon ilyen intézmény.

A vendégek egyik leggyakoribb kérdése a tartósságra irányul. A válasz nagyrészt a vendégen múlik. Annyira lesz tartós, amennyire vigyáz rá. A napi megfelelő vízfogyasztás szinten tartásával, a C-vitamin-mennyiség növelésével és némi testmozgás rendszeresítésével, a táplálkozási mód apró léptékű, de folyamatos változtatásával az eredmények hosszú távon is fenntarthatók, és elkerülhető a jojóeffektus. Nem szükséges drámai és szigorú diéta és napi két-három órányi aktív testmozgás, de minden, a korábbi életmód felszámolásához vezető lépés hosszú távú garanciát ígér. Mindig minden fejben dől el. A jó döntéshez kíván sok szerencsét a Rejuvena Esztétika Szalon csapata és Mátrai Gabriella.
Rejuvena Esztétika Szalon, Hévíz, Dr. Babócsay utca 4.
www.rejuvena.care
06-83/310-359, 06-20/956-2260

 

 

megosztás
hozzászólások
kapcsolódó hírek
Babos Lajos (1), Joós Adél (1), pszichoterápia (1), állami (1), vonat (7), kovács (1), beruházás (2), helikon (41), szavazas (9), közétkeztetés (4), média (1), traffipax (4), kollégium (1), alpolgármester (2), szüret (4), Tar László (1), Cserszegtomajfutás (5), Zalaegerszegi Törvényszék (12), Forstner Anna (1), betegség (12), szűrés (1), munka törvénykönyve (1), képviselő-jelölt (5), vasárnapi nyitvatartás (1), Biró Lajos (1), Szemfüles egyesület (3), Hosszú Katinka (2), Papp Gabor (227), jég (5), Kertész Sándor (5), influenza (2), Fenyves allé (1), Z. Karvalics László (1), kiállítás (16), hirdetés (1), zivatar (1), rezsi (18), ló (1), zeneszerző (1), webshop (1), ötös lottó (101), Amazon (3), képviselő-testület (37), Burgonyakutatási Központ (2), Palya Bea (1), transzfer (1), kilométer (1), ország torta (1), pedagógus (6), Zalaköveskút (1)