Lengyel tanulmányút a Balaton régióban

2011. szeptember 13.
A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága és a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda együttműködésében valósul meg az a tanulmányút, amely a Balaton régió kínálta újdonságokra, ezen belül is a nyugat-balatoni térség attrakcióira, szálláshelyeire hívja fel a lengyel sajtó képviselőinek és számos lengyel utazásszervezőnek a figyelmét.

A meghirdetett program szerint, a szeptember 13-17. között a régióban tartózkodó vendégek megismerkednek többek között a Keszthelyi-hegység nyújtotta aktív lehetőségekkel, a Nyugat-Balaton kulturális kínálatával, ellátogatnak a Kis-Balatonhoz és Hévízre is – itt egy szakmai workshop keretében nyílik lehetőség a bemutatkozásra, a helyi szolgáltatók és a tanulmányút résztvevőinek a szakmai kapcsolatfelvételre. A csoport megismerkedik Tihany és Balatonfüred látnivalóival is.
Lengyelország a Balaton hetedik legfontosabb küldőpiaca a KSH 2010-es vendégforgalmi adatai alapján, és figyelembe véve a piac sajátosságait, valamint a Balaton népszerűségét, a lengyel piac további kiaknázása a Balaton régió beutazó turizmusának egyik nagy lehetősége lehet.

megosztás
hozzászólások
program (7), ajánló (1148), zivatar (1), jogszabály (1), hazassag (6), vegetariánus (1), étterem (11), testkezelés (2), rendőr (3), művészet (1), jutalom (1), Balatongyorok (136), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), boldog békeidők (2), Komoróczi Lajos (3), Kartali Zsuzsanna (1), facebook (15), palyazat (164), zene (23), horgász (5), Radnóti Miklós (1), garázsvásár (1), helikon (41), Balsai Móni (1), Tour de Hongrie (2), beruházás (2), vízilabda (2), efott (6), Udvaros Dorottya (1), tartozás (1), Biró Róbert (15), konyvtar (103), emléknap (1), erdő (2), kék zászló (1), Tata (1), Csikós Beatrix (1), Don (1), tabor (6), karrier (1), zeneszerző (1), bank (7), szilveszter (6), nyár (1), Barista bajnokság (2), Balaton-átúszás (1), muzeum (55), családbarát (1), Erdély (2), óvoda (7)