„Lendületben tartjuk magunkat”

2016. március 08.
Március 1-jén nyitotta meg az Intersparban második keszthelyi irodáját az Otthon Centrum. Magyarország piacvezető országos ingatlanközvetítő hálózatának keszthelyi kirendeltségét a fokozott érdeklődésre való tekintettel bővíteni kellett.„Minden munkanap eladunk egy ingatlant” – állítja a 2014-es szlogen, ám Pálfi László és Németh József, a keszthelyi Otthon Centrum tulajdonosai elárulták: a mottó - bár maradt - 2015-ben jóval túlhaladottá vált.

A  piacvezető ingatlanközvetítő tavaly negyven új helyen nyitott országosan, így százharmincegyre növelve kirendeltségei számát. A keszthelyi csapat 2013 és 2014 után tavaly ismét kiérdemelte a hálózat legkiválóbb vidéki irodája címet, és országos szinten a harmadik legeredményesebb képviselet lett. Itt értékesítik a legtöbb balatoni ingatlant is – jelenleg 1100 eladó tétel szerepel az adatbázisukban –, de nem csak a tó körül tudnak vevőket generálni, érdeklődőik 70%-a az ország más részeiről érkezik.
–  Lendületben vagyunk, lendületben tartjuk magunkat. A cégkultúránk alapja a céltudatosság, a kitartás, a figyelem és  az önfegyelem. Minden napnak megvan a tanulsága, minden napnak úgy vágunk neki, hogy valami újat teszünk hozzá. Folyamatosan tanulunk, fejlődünk, továbbképezzük magunkat, mert ami ma még elég, az holnap már nem lesz az. Nagyon fontos, hogy a szakmai felkészültség mellett kollégáink emberileg is megfeleljenek azoknak az elvárásoknak, melyek az ügyfeleinkben bizalmat keltenek. A vezetők a sikerük egyik fontos alappillérének a fentieken kívül azt tartják, hogy családbarát irodát üzemeltetnek.

A  keszthelyi  Otthon  Centrum  munkatársai  szinte  mindannyian  családos  emberek,   akik  pontosan  tudják,  hogy  nem  ingatlanokat,  hanem  otthonokat  értékesítenek.  Az   iroda családbarát munkahely is, délutánonként gyakran látni ugráló gyerekeket, akár az ügyféltérben is.
– Aki belép és leül velünk beszélgetni, akár kolléga, akár érdeklődő, azonnal érzi: más a hangulat, mint amit várt, formabontó, valamit másképp csinálunk, mint ahogy meg szokta. Nem álltunk be a sorba, nem személytelen pénzgyárat látunk az ingatlanértékesítésben. A sikerünk, a lendületünk titka, hogy nagyon szeretjük a Balatont és Keszthelyt.  Hiszünk abban, hogy jó itt élni, jó döntés itt ingatlant vásárolni és jó befektetés is egyben.

És  hogy  kik  vesznek  itt  és  milyen céllal ingatlant? Az irodavezetőktől megtudtuk: nyolcvanöt százalékban lakhatásra, tizenöt százalékban befektetési céllal vásárolnak családi házat, telket, nyaralót, lakást a vevők. Az árak emelkedtek, de nem szabad azt gondolni, hogy Keszthely elérte már Siófok vagy Balatonfüred árszínvonalát. Sajnos ez még messze nincs így. A befektetői bizalom továbbra is az előbb említett településeket és  környéküket részesíti előnyben, de  remélik, hogy ez belátható időn belül változik. Keszthely a magán jellegű vásárlások tekintetében inkább az ötven év feletti korosztály kedvelt célpontja, nyugodt, élhető város, ahová nem elsősorban munkát keresők érkeznek, hanem a  történelmi hátterű, nyaralóvárosi hangulatra vágyók, akiknek fontos Hévíz közelsége, de az is, hogy jó ár-érték arányban vásároljanak, ne túl drágán.

megosztás
hozzászólások
jogszabály (1), kereszt (1), hatos lottó (93), ünnep (141), gyilkosság (1), Partics Roland Hunor (1), ökölvívás (2), Rejuvena (19), aranyérem (1), Spar (1), nyaralas (12), szalloda (59), Szőcs Tamás (1), Szeiler (63), 3D (1), lotus (1), Kertész Sándor (5), természet (2), pünkösdi regatta (5), Jemen (1), La Montanara (1), Torsa Dániel (1), szépségápolás (8), autóbusz (1), daganat (6), vonat (7), pollen (3), posta (1), Forstner Anna (1), utazas (15), online (1), Oláh Péter (2), ló (1), voroskereszt (24), borünnep (24), Szutrély Péter (7), férfi (1), Keszthelyen élni (6), helikon (41), Palinkas Robert (83), minisztérium (7), DK (13), Helikoni ünnepség (4), választás (46), kovács (1), vállalkozó (4), hegyalja fesztival (3), farsang (2), Pápai Gábor (6), Télikert (5)