Lemez, műsor, fellépések – felkapták a Szájhőst

2011. március 08.
Igazi szájhősökkel a Helikon Rádióban is találkozhatunk, hallunk is róluk eleget minden szombat délután. Hegyi Roland és Nagy Márk, a Szájhős című műsor vezetői a Keszthelyi csillag születik versenyen szerepeltek sikerrel, egyébként iskolába járnak, fellépnek, zenélnek, rádióznak.

A fiataloknak szóló műsor hiphop- és rapzenékkel színesített, de komoly témák is napirendre kerülnek, legyen szó az egészséges életmódról, a sportról vagy a kultúráról – mesélte Hegyi Roland, akinek egy hónapja volt arra, hogy megtanulja a rádiós technikát. A két szájhős SMS-ben és chaten tartja a kapcsolatot a hallgatókkal, majd a Facebookon folytatják a történetmesélést, hatalmas rajongótáboruk van a neten. Hegyi Roland elmondta azt is, hogy ebben a hónapban megjelenik zenei albumuk, amely fiatalos lendülettel készült egy zalaegerszegi stúdióban. A lemezen közreműködik a Fonogram díjas énekesnő, Szirtes Edina Mókus és Molnár Szilárd, a kiskutasi EGO Színpad vezetője is.

megosztás
hozzászólások
pannon egyetem (12), Kehidakustány (1), Koncz Zsuzsa (1), polgármester (153), Semmelweis Egyetem (1), koktél (1), triatlon (13), Forstner Anna (1), sorkötelezett (1), fájdalomambulancia (2), tartozás (1), Keszthelyi Táncpanoráma (7), lotus (1), Pampetrics György (21), betegség (12), fagylalt (6), kalendarium (831), Keszthely HUSZ (3), monitormagazin (107), Jobbik (10), nyaralas (12), Varga Terézia (1), augusztus 20. (5), farsang (2), Hévíz gyógyfürdő (112), vasárnapi pihenőnap (3), Taliándörögd (1), Ekmann László (1), Czigány Sándor (2), Semmelweis (2), Fodor Márk (8), TDM (3), vízimentő (5), díj (4), gyermekfelügyelő (1), Lidl (1), karnevál (1), vegetariánus (1), Zalacsány (4), Hanse (2), gerincvédelem (1), vasárnapi nyitvatartás (1), cigaretta (13), Balaton (1157), esküvő (9), aranyérem (1), LMP (4), VÉDA (1), Eurostat (1), állami (1)