Különleges idegenforgalmi kínálat Zala megyében

2011. október 26.
A Nyújtózkodós november akció keretében különleges idegenforgalmi kínálattal várják a vendégeket Lentibe és környékére; a szálláshelyeken, gyógyfürdőkben 50 százalékos kedvezményt biztosítanak, a turisták szervezett programokon tekinthetik meg a vidék látnivalóit.

 

Horváth-Balogh Bernadett, a Lenti és Térsége Turisztikai Egyesület egyesület elnöke, a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel szállodavezető-tulajdonosa kiemelte: a helyi szállásadók és vendéglátók által néhány hónapja megalakított szakmai egyesület a Kerka völgye turisztikai kínálatának közös csomagban történő értékesítését tűzte ki célul.
Az akcióhoz csatlakozó szálláshelyeken novemberben 13-27. között 50 százalék kedvezményt biztosítanak, és szervezett programokkal is készülnek a vendégek fogadására. A Lenti hegyen például megkóstolhatják az érmes zalai borokat, hangulatos  szalonkocsiban utazhatnak az ország leghosszabb erdei kisvasútján. A helyi éttermekben Márton napi libanapokat rendeznek, de a kínálatban zalai specialitások - vadételek, krumpliprósza, gombából készült étkek - illetve helyi borok is szerepelnek. A "Nyújtózkodós november" ideje alatt a Lenti Gyógyfürdőbe és a Szent György Energiaparkba is kedvezményes áron lehet jegyet váltani. 
Számos kirándulási lehetőséget, látnivalót nyújt az Őrség és a szlovén-horvát-osztrák hármas határ közelsége is; a vendégek ellátogathatnak a Plitvicei-tavakhoz, bebarangolhatják az Őrséget, kipróbálhatják az erdei kerékpár- és túrautakat, a nordic walking pályát, de lehetőség nyílik horgászatra és vadászatra is. mti
megosztás
hozzászólások
szalon (1), zeneszerző (1), kovács (1), törvény (1), webshop (1), színház (5), euronews (1), Fenyves allé (1), Balatongyorok (136), építész (3), balatoni strandbelépő (1), vasárnapi nyitvatartás (1), telihold (1), Cserszegi fűszeres (1), oktatas (347), politika (37), bolt (3), ötös lottó (101), piac (6), Papp Gabor (227), kulturalis (4), Balatoni Szövetség (3), állami (1), bank (7), vadász (2), efott (6), Novák Péter (1), költségvetés (1), idegenforgalom (174), polgármester (153), gazdasag (363), csapadék (1), Pete Krisztina (1), paleo (13), pápa (1), vasárnapi pihenőnap (3), Örvényeshegy Piknik (3), Magyar Államkincstár (2), Don (1), vuz kft (17), Tóth Levente (2), áruház (1), muzeum (55), világbajnokság (2), előadás (14), Z. Karvalics László (1), Helikoni ünnepség (4), Zalaszántó (2), szallas (39), Ékszertáska (2)