Különdíjat kapott a vonyarcvashegyi Zenit Hotel, a Kolping az év szállodája

2017. február 24.
Átadták az "Év Szállodája 2016" címeket pénteken Budapesten. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által tavaly negyedszer kiírt pályázaton ötcsillagos kategóriában a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa győzött.

A szállodaszövetség tájékoztatása szerint a négycsillagosok között a fővárosban a Buda Castle Fashion Hotel, vidéken az alsópáhoki Kolping Hotel Spa&Family Resort nyerte el a címet.

A háromcsillagos szállodák közül a fővárosi The Three Corners Hotel Art lett a legjobb. 
A díjátadón különdíjakat is átadtak: a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedésért a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda, az innovációért a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton, a legjobb személyzeti politikáért a Radisson Blu Béke Hotel Budapest vehette át az elismerést, a Főnix díjat az ibis Styles Budapest City kapta, Az év tematikus szállodája pedig a Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace lett.
   
A zsűri a pontozáskor értékelte a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását, elégedettségét, és a társadalmi felelősségvállalást is. A zsűri megbízásából minden szállodában úgynevezett mystery vizsgálatot, azaz próbavásárlást is végeztek.
   
A pályázatra - amelynek eredményhirdetése pénteken volt - 16 öt-, négy- és háromcsillagos szálloda jelentkezett. MTI

 

megosztás
hozzászólások
kapcsolódó hírek
jótékonyság (3), kilométer (1), operatőr (1), Bóka István (1), 2016 (2), Pál Attila (1), Tóth Csaba (3), Bagyinka Tímea (1), erettsegi (72), Cserszegtomaj (124), hévízi kifolyó (3), emléknap (1), barista (3), Stohl András (1), Zala Megyei Főügyészség (4), garázsvásár (1), gyógyítás (2), energia (7), állatok (16), Zalaköveskút (1), Varga Terézia (1), Asperger-szindróma (1), Szutrély Péter (7), táplálkozás (1), Rio 2016 (32), hospice (1), Astellas-díj (2), kutatas (81), farsang (2), relaxáció (1), Csöre Gyula (1), Balaton átúszás (5), Katedra nyelviskola (5), Balatoni Múzeum (98), levendula (2), DJ Gerysson (1), gyümölcs (2), VOLT fesztival (7), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), gyógyfürdő (6), KDNP (1), állami támogatás (1), Balatonátcsúszás (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), Golfclub Imperial Balaton (2), Czigány Sándor (2), szerelem (1), Semmelweis (2), Ollári Barbara (1), jogszabály (1)