Kreatív esküvői meghívó lépésről lépésre

2017. augusztus 01.
A nagy nap tervezgetésével együtt jár többek között a meghívótervezés is. Ha közeleg a várva várt dátum, egyre időszerűbb jelezni a meghívandók kisebb-nagyobb táborával a jeles eseményt.

Ezzel kellő időt tudunk biztosítani a számunkra fontos embereknek, hogy szabaddá tegyék magukat az általunk megálmodott napra, jelezzék részvételi szándékukat, és legyen idő visszajelezniük esetleges problémák kapcsán is.

Mindössze 5 fontos lépésben összegezve el tudunk jutni ahhoz, hogy igazán különleges esküvői meghívót tarthassunk a kezünkben saját, rokonaink és barátaink teljes megelégedésére!

Kisebb összegző leírás végigolvasása után pillanatok alatt átláthatóvá válik, hogy valójában milyen egyszerűen és gyorsan választhatjátok ki a saját stílusotokra alakított esküvői meghívóitokat. Készítünk szalagos, masnis, szegecses, drótos, gyöngyös és számos egyedi elképzelés alapján tervezett esküvői meghívót. A lehetőségek és variációk végtelenek, mert nálunk tényleg minden mindennel variálható, így a lehetőségeknek valóban csupán a képzelet szabhat határt!

1.Fontos a meghívó típusának kiválasztása!
Találjuk meg a legszimpatikusabb meghívóformát! Egylapos, hajtott, tekercses, több lapos, vagy akár különlegesebb, formabontóbb típusú esküvői meghívót is választhatunk. A lényeg, hogy a ránk jellemző, nekünk tetsző forma mellett tegyük le a voksunkat. Ha tudják már, hogy körülbelül mennyi szöveget szeretnétek írni a meghívóba, az megkönnyítheti a választást. Amennyiben mellékelünk térképet, leírást a helyszínről, akkor érdemes a meghívóba írandó szöveg mennyiségét figyelembe véve kiválasztani a megfelelő formát is.

2. Válasszuk ki a megfelelő színt!
Válasszuk ki az esküvői meghívónkhoz a tökéletes szalagot és a számunkra tetszetős nyomás színét! Ha van már elképzelésünk a dekoráció színvilágával kapcsolatban, akkor érdemes a meghívó színét vagy színvilágát is ennek jegyében kialakítani. Nagyon szépnek hat, ha egységes az egész esküvő "arculata" már az első pillanattól kezdve.

3. Válasszunk masnit, szalagot vagy más dekort a külső megjelenés érdekében!
Válasszuk ki az esküvői meghívóra kerülő masni, szalag, passzé vagy minta típusát! Széles szalagkínálatból választható ki a szalag szélessége – az egészen finom, leheletvékony szalagoktól a gyönyörű, fényesen csillogó széles szaténdarabokig válogathatunk a kínálatból - és a típusa szintén.

4. Lényeges a papír típusa is!
Fényes, matt, merített, csillogós, pauszpapír, vagy saját elképzelés szerinti változat is befutó lehet.
Amelyik a leginkább hozzánk, végül az lesz a nyertes. Gyöngyházfényű csillogás, vagy elegáns, matt felületű papír is szóba jöhet. Számos papír közül választhatunk vastagság, színárnyalat és textúra alapján, különleges megjelenés kölcsönözve ezzel esküvői meghívónknak.

5. Válasszuk ki meghívónk grafikai jellemzőit!
Fontos kiválasztanunk hozzánk illő stílust mellett, mintát is! A grafikai kollekciókból, egyéni, személyre szabott megoldásokból szabadon válogathatunk. Az optikailag megfelelőnek tűnő, kifejező grafikák széles spektrumát tekintve, szinte bármilyen elképzelés szóba jöhet.
Lényeges meghatároznunk ennek elhelyezését, méretét az esküvői meghívón! Ha speciális vagy egyedi igényünk merülne fel a kivitelezés kapcsán, esetleg fényképet szeretnétek az esküvői meghívóra, annak sincs semmi akadálya! A tervezés során profi grafikusok segítségét igénybe véve maximálisan elégedettek lehetünk az eredménnyel.

 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
farsang (2), vendégéjszaka (2), Keszthelyi Kiscápák (6), Bock Bisztró (12), paleo-ketogén (4), Suba Alexandra (1), Pampetrics György (21), europa-bajnok (5), párbajtőr (1), Nagykanizsa (1), Kastély kávézó (1), terápia (4), energia (6), munkahely (8), táncpanoráma (5), marko peter (22), Novinszky Petra (1), helyesírás (1), egynapos sebészet (1), Ranolder (1), kornyezettudatos (4), karrier (1), nyár (1), jóga (1), életveszély (1), cipősdoboz (3), cigaretta (13), Cserszegi fűszeres (1), cégtörlés (3), Egészségfejlesztési Iroda (1), korcsolya (3), kollégium (1), képviselő-testület (37), strand (19), vitorlásverseny (26), MSZP (17), Cserszegtomajfutás (4), Füzes Eszter (1), program (7), Ruzsics Ferenc (424), Magyar Telekom (1), Balaton Szinház (897), posta (1), tűzoltó (27), katasztrofavedelem (42), tanulás (2), Tata (1), Bóka István (1), Hírek képekben (10), C+ fesztivál (1)