Közeleg a pünkösdi Intersport Keszthelyi Kilométerek

2013. április 17.
A múlt évhez hasonlóan az idén is pünkösdkor rendezik meg a hagyományos nyárindító keszthelyi utcai futóversenyt. Az ismét kétnapos hétvégi rendezvényre eddig 600 előnevezést adtak le félmaraton, maraton és váltó versenyszámokban. A május 18–19-én Keszthelyen és Gyenesdiáson kialakított, 10,5 km-es körpályán reggel 9.50-től délután 15.30-ig versenyeznek a futóverseny felnőtt indulói, míg a gyermekek versenyszámai ismét szombatok lesznek megrendezve, a felnőttekéhez hasonló, „igazi” Fő téri versenypályán.

Az ingyenes programon a gyermek versenyzők érmet és ajándékcsomagot kapnak, amint a célba érkeznek. Ez évi újdonság, hogy a 0–3 éves „csattogó tappancsok” versenyszámot követően évenkénti bontásban futnak majd a fiú és a lány versenyzők. Azok a kicsik, akik nem szeretnének futni, gyermek Moszkvics autókat próbálhatnak ki, majd a leggyorsabbak versenyezhetnek is velük. A vasárnap sem lesz unalmas a legkisebbeknek, hiszen a Haribo-gyereksziget légvárrendszere várja majd őket. A hivatalos vasárnapi versenyre érkező sportolók, családok várhatóan szombat déltől jönnek városunkba, hiszen ekkor kezdődik a RunnerExpo sportos szakkiállítás is, amely este a versenyzőknek ingyenes szabadtéri tésztapartival záródik.

Futóknak szóló aktuális információ, hogy május 5-én, vasárnap zárul az előnevezés, érdemes addig kihasználni a kedvező nevezési díjakat. Vagy a www.keszthelyikilometerek.hu honlap online nevezési rendszerében, vagy a színház jegypénztárában lehet a nevezést intézni. Az említett weboldalon a pontos pályatérkép, az egyéni versenyzők érmei, valamint a rajt- és a befutócsomagok tartalma is megtalálható. A tavalyi verseny képgalériájában és eredménylistájában böngészve lehet ismét átélni az előző év hangulatát. A látványelemek ismét bővülnek, hiszen célfolyosót alakítanak ki a szervezők, amely egy valódi színpadra vezeti fel az éppen célba érkező versenyzőt.

megosztás
hozzászólások
hatos lottó (93), barista (3), Balaton-part (10), Művészetek völgye (7), felmeres (10), Stohl András (1), bor (26), munka törvénykönyve (1), kutatas (81), Dumaszínház (2), ruha (2), Halház kft (1), erdekes (538), Player's Restaurant & Bar (2), Jemen (1), menza (2), Csótár András (58), Pálfi László (1), Villányi Éva (1), politika (37), Golden Globe (3), Horváth Szabina (1), Nagykanizsa (1), kert (1), férfi (1), Bányai László (2), gyenesdias (213), tappenz (1), Tarkarét Biofarm (1), sztár (2), Palinkas Robert (83), autóbusz (1), balett (1), meteorologia (146), labdarugas (25), gyilkosság (1), túlsúlyos (3), VÉDA (1), nagyméret (1), hulladék (3), Monitor Extra (21), Kertész Sándor (5), Hírek képekben (10), Semmelweis (2), gyed (3), gyógytornász (1), csokoládé (2), belfold (1440), Magyarország szépe (1), fájdalommentes (3)