Komplex elektronikai szolgáltatás az Intersparral szemben: Visionet

2016. július 20.
„Amiben villany van, és elektromosan működik, azt mi megtervezzük, megszereljük, megjavítjuk.” – ez a tizenhat éve a piacon lévő Visionet Kft. mottója.A Visionet mindig elérhető: az üzlet hétfőtől szombatig 9–17 óráig nyitva tart, az érdeklődőknek tanácsot, a vásárlóknak garanciát ad, és kapcsolatai révén bármit meg tud oldani. A keszthelyi Tapolcai út 74. szám alatt, az Intersparral és a Pennyvel szemben lévő számítástechnikai és híradástechnikai szaküzlet nemrég nyitotta meg a kapuit: 120 négyzetméteren nagyobb helyiségek és szerviz szolgálja a vevők kéréseit. Az egyéb ügyek, vásárlások intézése közben bárki bármit elintézhet a Visionetnél: személyre szóló tanácsokat kaphat, beadhatja a számítógépét javítani, vehet akár egy tv-t vagy egy monitort, amelyet a kft. kicserél, ha mégsem az igényeknek megfelelő termékre esett a választás.

 

Bár a piac nagyon igényelné, de a technikai eszközök rohamtempójú fejlődése miatt egyre kevesebben foglalkoznak a szervizeléssel. A Visionet Kft. ebben is más: inkább megerősítette szervizcsapatát, és korszerűsítette tudását. A nagyobb szerviztérben mind számítástechnikai, mind tv és elektronikai eszközök javítását vállalja az ügyfelek elégedettségére.
A Visionet Kft. szakképzett eladókat alkalmaz: munkatársai nemcsak az értékesítéshez értenek, a szakmájuk az elektronikához vagy az informatikához kötődik, ezáltal az igényeknek megfelelő terméket tudják ajánlani az ügyfélnek. A kft. célja az elégedett vásárló: ha a vevő elégedett, visszatér.
A Visionet házhoz is megy! Az otthon végezhető szolgáltatások köre: minden, amiben villany van. A villanyszerelés és  antennaszereléstől kezdve  a riasztó- és  kameraszerelésen át a kapuelektronikáig minden területen helytállnak. A papírra vetéstől a kivitelezésen keresztül az utolsó csavarig mindent elvégeznek kompletten, sőt a munka végeztével sem tűnnek el: a garanciát a vevő mindig érvényesíteni tudja. Erős- és gyengeáramú munkákat egyaránt vállalnak, kapcsolatban vannak az E.ON-nal is, így készülő házak teljes körű villamossági kivitelezésére sem mondanak nemet.
A Visionet Kft. házhoz megy szervizelni: be- és kiszállítást, valamint kiszállást is vállalnak. Ha valaki esetleg nem tudja bevinni a céghez meghibásodott készülékeit, tíz kilométeren belül ingyen megoldják ezt a problémát is.

megosztás
hozzászólások
Ugrimanók (1), FINA vizes világbajnokság (1), Semmelweis Egyetem (1), Balaton Sound (2), Erdély (2), alternatív gyógymód (1), vállalkozó (4), táncpanoráma (5), kovács (1), republic (1), természet (2), balett (1), parkoló (4), Balatoni Limnológiai Intézet (1), érettségi megoldás (5), Burucs Szabolcs (2), vallás (1), Orbán Viktor (3), halottak napja (1), testkezelés (2), büntetés (3), atlétika (6), Keszthelyi Kiscápák (6), gyermekbarát (2), alkohol (4), szolárium (1), Füzes Eszter (1), média (1), Ács István (10), méregtelenítés (1), kutyás strand (5), Bogi (13), Fenyves allé (1), Varga Andrea (13), kereszt (1), vasút (10), úszás (22), vitorlásverseny (30), Katedra nyelviskola (5), marko peter (22), halál (42), férfi (1), gépjármű (1), Bradley Cooper (1), erdekes (538), hulladék (3), egészség (131), vírus (1), egeszsegugy (266), lakás (3)