Komoly lehetőséget látnak a keszthelyi apartmanokban

2016. március 01.
A keszthelyi öböl ideális környezetében kezdődött meg az év egyik kiemelkedő, Balaton-parti építőipari beruházása, amely a tó egész régióját érintő fejlesztésekkel összhangban kínál remek befektetési lehetőségeket a hosszú távra tervezőknek.A minden bizonnyal gazdaságélénkítő hatást generáló és eredményező, komplex beruházást nem csak és kizárólag a város üdvözli; hiszen a kormány részéről bejelentett, a balatoni térség vonzerejének növelését célzó fejlesztéseket is megelőző projekt hosszútávon biztosíthatja a régió versenyképességét, fenntartható fejlődését.
A beruházó Royal Homes Kft. szándéka szerint egy új, minőségi partszakasszal gazdagítja a keszthelyi öblöt az 5 hajó formájú, saját, közvetlen vízparti sétánnyal rendelkező luxus apartman tömbbel, amellyel a cég a vitorlástársadalom mellett olyan magánbefektetői kört is a városba vonzhat, amelynek tagjai eddig inkább a Balaton keleti medencéjében találták meg számításaikat. Januárban meg is kezdődtek az első munkafolyamatok, amivel a többlépcsős beruházás első üteme indult el. Az első tömb átadására várhatóan az év végén kerül sor.

A Royal Homes apartmanok a keszthelyi Balaton-part keleti részén, a Keszthelyi Yacht Kikötő és a Via Hotel között elhelyezkedő, mintegy 2,5 hektáros területen kerülnek megépítésre. A háromszintes épületekben tömbönként 35 lakóegység, összesen 175 apartman kerül kialakításra, amelyek alapterületei 60 és 100 m2 (plusz terasz) között lesznek.

Az elmúlt hónapokban bejelentett, az ingatlanpiacot is nagymértékben élénkítő kormányzati döntéseket tekintve egyértelműen jó befektetésnek bizonyulhat az új építésű, közvetlen vízparti apartmanok megvásárlása; különösen, ha azt vesszük figyelembe, hogy a fővárosban és a nagyobb városokban megépülő új lakások négyzetméterárain kaphatunk itt egy luxus kivitelezésben épülő, exkluzív környezetben található ingatlant.

Az ingatlanok iránt már most a várakozásokon felüli, élénk érdeklődés mutatkozik – magyar és külföldi vásárlók részéről egyaránt. Az értékesítéssel megbízott hévízi Exclusive Ingatlanközvetítő Iroda vezetője, Kovács László tájékoztatása szerint az ügyfelek jelentős hányada befektetői szándékkal keresi meg őket. A potenciális vevőjelöltek komoly perspektívát látnak az apartmanok esetleges kiadásában is, feltételezéseik létjogosultságát pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy ebben a turisztikai szempontból is frekvenált térségben a prémium minőségű, újonnan épült és kiadható ingatlanok szezontól függetlenül keresettek. Jelentős azok száma is, akik a banki megtakarítási lehetőségek helyett biztosabb helyen tudnák pénzüket egy hosszú távon megtérülő, jövedelmezőbb ingatlanbefektetésben, a külföldi érdeklődők pedig időszakos vagy állandó lakhelyüknek tervezik a rendkívüli környezetben található Balaton-parti lakásokat.

megosztás
hozzászólások
Magyarország szépe (1), ARC (1), kereszt (1), pálinka (2), vasút (10), Fodor Márk (8), Krassói Katalin (1), életveszély (1), okmányiroda (1), borünnep (24), onkormanyzat (481), kormany (11), maraton (59), La Montanara (1), sofőrszolgálat (1), viz (1), Németh Gábor (1), georgikon (38), taverna (25), Pura Vida Port (1), fitt (1), tenisz (3), Berecz András (1), Klenovics Mónika (2), étterem (11), gyógyfürdő (6), Szőcs Tamás (1), táska (1), Balaton-átúszás (1), Paleomedicina (1), monitormagazin (107), Miss Balaton (1), nő (2), online (1), Básti Juli (1), szép (9), Hegyi Roland (HR) (5), advent (226), piac (6), Hollywood (1), szilveszter (6), Rézsó Tamás (6), Novinszky Petra (1), zene (23), VÉDA (1), képviselő-testület (37), hatos lottó (93), Komoróczi Lajos (3), Csokonai társaság (1), Hévíz gyógyfürdő (112)