Koktélok, fortélyok, bemutató és kóstolás – minden, ami koktél!

2015. október 13.
A Balatoni Kurzusok sorozat idén tavasszal indult, melynek célja – megtörve a főváros-központúságot – hogy a vidéken élőknek is lehetősége legyen olyan érdekes, sikeres és híres emberekkel találkozni, tőlük tanulni, akik kimagasló eredményeket értek el szakmájukban, hivatásukban, akik értékeket teremtenek.A programsorozat Somogyi Zoltán Max gasztronómiai tanácsadó, szervező egy hirtelen ötletéből nőtte ki magát.

A következő hetekben Keszthelyen, a Balaton Színház ad otthont a Balatoni Kurzusok programjainak:

Október 17. szombaton MIXELJÜNK – KOKTÉLBEMUTATÓ: Koktélok, fortélyok, bemutató és kóstolás – minden, ami koktél! Kiss Antal Európa-bajnok mixerrel, Bacardi világbajnokkal;

November 7. szombaton KÉR EGY FEKETÉT? – Kávébab, pörkölés, ízek és illatok, s a hab a kávén: a díszítés: baristáink megmutatják, hogy a kávé több, mint egy szimpla fekete. Kóstolási lehetőséggel. Perna Andor és Balogh Éva baristákkal;

November 28. szombaton BONBON KURZUS GESZTENYÉVEL ÉS MAXSZAL: Mert szeretem a kereket, a szögletest, a hosszút, a rövidet, az édeset, a keserűt, az ideit, s a tavalyit: minden, ami csokoládé: készítsünk bonbonokat, melyeket aztán a résztvevők haza is vihetnek.

Jegy-és bérletvásárlás: a Balaton színházban és a www.balatonikurzusok.hu oldalon. (A három rendezvényre kedvezményes bérlet is váltható!)

A Balatoni Kurzusok állandó helyszínén, Gyenesdiáson pedig ősszel újabb borvacsorára várja Max a vendégeket, s már a tavaszi Gyenesi Íz-lelő tervei is formálódnak.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
jég (5), nagyméret (1), Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (136), paralimpia (4), proa (1), karnevál (1), karácsonyi képeslap (1), parkolás (8), labdarugas (25), karate (2), DRV Zrt. (3), vadász (2), Player's Restaurant & Bar (2), Kehidakustány (1), kulturalis (4), állami (1), díj (4), Centrál Színház (1), gerincvédelem (1), halottak napja (1), Kerner Gábor (2), Bethesda (1), VOLT fesztival (7), férfi (1), Burucs Szabolcs (2), alpolgármester (2), pünkösdi regatta (5), Festetics kastély (139), KDNP (1), Laky András (2), táska (1), óvoda (7), Szent István ünnepe (3), keszthelyi nyari jatekok (55), egynapos sebészet (1), pedagógus (6), luxor (99), Virágos Magyarország (6), unicef (1), Vatikán (1), percdíj (1), politika (37), Nagymező Gyenesdiás (1), Csősz-Tóth Norbert (1), nyugdij (8), képviselő-testület (37), ajánló (1148), Rejuvena (19), Sziládi-Kovács Tibor (2), bor (25)