KMB-iroda a biztonságért

2013. november 15.
Körzeti megbízotti irodát avattak Alsópáhokon, s egyben átadták azt az autót, melyet a helyi polgárőr csoport kapott az Országos Polgárőr Szövetségtől. Beszédében dr. Fülöp Valter ezredes, Zala megye rendőr-főkapitánya elmondta: Alsópáhok az elmúlt években sokat fejlődött és szépült, óvni kell mindazt, amit a lakók megteremtettek.

Hangsúlyozta, hogy a polgárőrökkel együtt ezt a munkát szolgálja a rendőrség. Czigány Sándor polgármester szintén a falu fejlődéséről és a közbiztonság fontosságáról beszélt, majd a körzeti megbízotti irodáról szólt. Elmondta, az iroda korábban Felsőpáhokon működött, megegyezést követően került Alsópáhokra.

Méltó körülményeket teremtettek a körzeti megbízott, Györei Zsolt zászlós számára, a helyiségben vizesblokk, konyha, internet is található. Hozzátette, hogy a lakosság is örül az irodának, a rendőri jelenlétnek. A biztonság erősítését szolgálja majd az a közterületi kamerarendszer is, melynek felét már beüzemelték, a másik részét pedig jövő év elején állítják szolgálatba. Horváth Róbert, a Zala Megyei Polgárőr Szövetség vezetője a rendőrséggel közös munka eredményességéről szólt, majd átadta a helyi csoportnak azt a gépkocsit, amit az Országos Polgárőr Szövetségtől kaptak. Megerősítette azt is, hogy az alsópáhoki polgárőrök kérésre megtarthatják a régi terepjárójukat is, ami szükséges a hegyi részek ellenőrzéséhez.

megosztás
hozzászólások
divat (4), Laky András (2), holdfogyatkozás (1), luxus (4), Tál Zoltán (2), Radnóti Miklós (1), Pappné Beke Judit (1), La Montanara (1), tűzoltó (32), korhaz (99), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), testkezelés (2), gasztronómia (5), alakformálás (6), sport (1085), étrend (4), szallas (39), vívás (1), Ács István (10), Balaton-átúszás (1), vitorlázás (37), kormánymegbízott (1), Happy Dixieland Band (8), regatta (2), idegenforgalmi adó (1), ökölvívás (2), lotus (1), szex (9), munkahely (8), Kertész Sándor (5), KDNP (1), Pampetrics Milán (2), ÉrtékTrend extra (7), Ferenc pápa (1), felmeres (10), Kovács Viktória (4), pünkösdi regatta (5), Balaton-part (10), Keszthelyi Táncpanoráma (7), transzfer (1), diákolimpia (1), repuloter (64), paleo (13), Kvarda Attila (25), Bogi (13), dunantul (23), autó (3), Use Unused (1), Clemens Zsófia (1), fájdalomambulancia (2)