Kiváló pedagógusokat jutalmaztak

2012. június 05.
Pedagógusnapi ünnepséget tartottak kedden a Balaton Színházban, ahol pénzjutalommal is elismerték a keszthelyi pedagógusok munkáját. A helyi intézmények diákjainak műsora után Csótár András önkormányzati képviselő, az Oktatási, Kulturális és Ifjúsági bizottság elnöke mondott beszédet.

Felidézve a múltat úgy vélekedett, hogy régebben a pedagógusi pályának volt presztízse, a tanítókat, a tanárok munkáját becsülték. Ma is szükség lenne erre, de arra is, hogy csak olyanok válasszák e munkakört, akik valóban hivatásból, odaadóan kívánják végezni az oktatást, a nevelést. Megköszönte a keszthelyi pedagógusok áldozatos és értékteremtő, néha a lehetetlent is felvállaló tevékenységét, azt, hogy magas színvonalú, példamutató munkát végezve kiváló oktatói nevelői a város ifjúságának. Ezután jutalmat vehettek át a legjobban dolgozó pedagógusok, összesen negyvenhárman kaptak egyenként harmincezer forintot Erzsébet utalványban. Az önkormányzat, érzékeltetve, hogy minden pedagógus, és az általuk végzett munka fontos, nem csak a város, hanem a más szervezetek által fenntartott intézményeket is bevonta a jutalmazásba, amire kétmillió forintot biztosítottak a költségvetésből.

megosztás
hozzászólások
hitel (5), Owaimer Zoheir (1), karnevál (1), szerelem (1), Bródy János (1), kornyezettudatos (4), Kartali Zsuzsanna (1), film (8), óvoda (7), kormany (11), Magyar Államkincstár (2), Zalaegerszegi Törvényszék (12), Rézsó Tamás (6), parlament (72), Centrál Színház (1), C+ fesztivál (1), keszthely (4039), gyógyfürdő (6), család (1), sztárportré (3), Fenyves allé (1), 2016 (2), holokauszt (1), Balaton Szinház (959), képviselő-testület (37), Szutrély Péter (7), Kertész Sándor (5), Szőcs Tamás (1), Krasznai István (1), parkoló (4), alapítvány (2), Burgonyakutatási Központ (2), Március 15 (2), KDNP (1), MTI (595), gyász (1), magyar (1), Hollywood (1), állami támogatás (1), eltűnt (5), vadász (2), hosegriado (7), kormanyhivatal (93), örömszerző pillanatok (17), Széll Tamás (1), lovaglás (2), Cserszegtomajfutás (5), Kovács Ernő (1), év fürdője (4), Kovács Beatrix (1)