Két funkciójuk lesz a Fő téri lámpatesteknek

2011. november 09.
Három alkalommal volt nyilvános próbavilágítás a Fő téren. Ezekre eljött a világítási koncepció megálmodója, a keszthelyi kötődésű Haász Ferenc is, aki Ruzsics Ferenccel együtt több változtatást kért a kivitelezőtől már az első találkozón.

Kifogásolták egyebek mellett a lámpatípust és a fényerősséget.
A polgármester azt kérte, hogy legyen alkalom másik lámpatípust is kipróbálni. Erre kétszer volt lehetőség, a találkozóra nagy számban érkeztek érdeklődők a Fő térre. A gyógyszertárnál, a munkaterületen belül jelenleg is megtekinthető a kiválasztott típus.
A lámpatestek alkalmasak lesznek arra is, hogy egy külön fényforrással megvilágítsák az épületeket, így díszkivilágításként is szolgálnak rendezvényeken.
A polgármester úgy véli, azok fognak kifogással élni, akik nem is vették a fáradságot arra, hogy eljöjjenek a próbavilágításra, bár erre két alkalommal is volt lehetősége minden képviselőnek.

megosztás
hozzászólások
Szent István ünnepe (3), testkezelés (2), magyar (1), áruház (1), lotus (1), Csokonai társaság (1), gyenesdias (213), jövőkutatás (1), uszoda (9), fogorvos (5), vallás (1), Cserszegi fűszeres (1), képviselő-testület (37), Kovács Beatrix (1), posta (1), Street Festival Keszthely (1), Szabó Ilona (1), Gulyás Orsolya (2), íjászverseny (1), tispol (3), sztár (2), örömszerző pillanatok (17), Palinkas Robert (83), Cseh László (1), minisztérium (7), alkalmassági (1), Balatoni Hajózási Zrt (4), Anna-bál (2), felmondás (1), Hanse (2), orvos (23), DJ Gerysson (1), verseny (2), rendőr (3), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), kutatas (81), Libás (2), szüret (4), Csöre Gyula (1), vuz kft (17), hó (4), Révai Gábor (1), koktél (1), Rigo Csaba (36), footgolf (1), táska (1), Lidl (1), angus marha (1), halottak napja (1), GESZ (11)