Keszthely legszebb adventi kirakata

2011. december 14.
„Advent Ablakai 2011” néven hirdetett kirakatversenyt a sétálóutcai boltok számára Keszthely városa azzal a céllal, hogy szebbé tegye a városlakók és a turisták számára a karácsonyvárás időszakát, és ünnepélyes díszbe öltöztesse a keszthelyi gyalogosok által leginkább látogatott övezetet.

Az immáron hagyományosnak mondható megmérettetésen színvonalas és szépen berendezett kirakatok várták a héttagú zsűrit. Az idei versenyre több mint egy tucat üzlet adta be nevezését. A zsűri pontozta a megjelenést, az elrendezést, a küllemet, a karácsonyi hangulatot, de figyelembe vette a kézzel készített díszeket is. A díjazottak értékes tárgyjutalmakban és a Helikon Rádió által felajánlott hirdetési felülettel lettek gazdagabbak.

A három dobogós üzlet 2011-ben a zsűri döntése alapján a Dockyard Store, a Pampetrics Borkereskedés és a Trend Cipőbolt. A végső sorrendre azonban csak Aranyvasárnapon derül fény, a negyedik adventi gyertya ünnepélyes meggyújtásának alkalmával a sétálóutcán. A díjakat Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere adja át a győzteseknek.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
piac (6), Telecom (2), 1956 (1), Pappné Beke Judit (1), Kerner Gábor (2), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), büntetés (3), Palya Bea (1), Magyarország tortája (1), zeneszerző (1), helikon (41), Balatoni Múzeum (98), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), beruházás (2), Év fája (1), Hotel Zenit (3), törvény (1), online (1), állatok (16), nyelvvizsga (2), Varga Andrea (13), Rezi (1), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18), freestyle foci (1), kutatas (81), autóbusz (1), zápor (1), gyógyszertár (1), A Dal (3), Horváth Szabina (1), Pampetrics György (21), cégtörlés (3), Németh Veronika (1), regatta (2), túlsúlyos (3), recept (178), gasztroblogger (2), facebook (15), dunantul (23), hotel mirage (1), Astellas-díj (2), tűzoltó (32), Rézsó Tamás (6), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Street Festival Keszthely (1), Balaton-part (10), meiszner kati (16), Bagyinka Tímea (1), idegenforgalmi adó (1), életmód (10)