Keresik az év turisztikai témájú szakdolgozatát!

2013. augusztus 10.
A Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban tizenharmadik alkalommal hirdet pályázatot a felsőoktatási intézmények számára a legjobb turisztikai témájú szakdolgozatok díjazására.

A pályázaton az akkreditált hazai felsőoktatási intézmények (nappali, esti, levelező és távoktatási) alap-, mester- és osztatlan mesterképzésében, valamint posztgraduális képzésében részt vevő hallgatók indulhatnak államvizsgán eredményesen megvédett turisztikai témájú szakdolgozatukkal.

A pályázatra egy-egy egyetem, illetve főiskola (több kar esetén egy-egy kar) a különböző képzési szintekről összesen legfeljebb három értekezést nevezhet be, amelyből egy pályamű idegen nyelvű is lehet. Amennyiben egy karon belül több tanszék is tervezi pályázat benyújtását, kérjük, hogy tanszékenként legfeljebb kettő dolgozatot nyújtsanak be (ebben az esetben is legfeljebb három dolgozat küldhető be karonként).

A témaválasztást a Magyar Turizmus Zrt. továbbra sem kívánja keretek közé szorítani, a pályázók szabadon választhatnak a turizmushoz közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó témát. Sőt, ösztönözzük a minél szélesebb körből történő témaválasztást. A társaság szívesen fogadja a turizmus nemzetgazdasági jelentőségével, a nemzeti, regionális vagy vállalkozói szintű turizmusmarketinggel, a turisztikai desztinációmenedzsmenttel, a regionális kérdésekkel, egy-egy turisztikai termékkel (például az egészség-, a kulturális, a bor és gasztronómiai, az öko-, a falusi, az aktív, illetve a MICE-turizmussal), a szegmentációval, a marketingeszközökkel (beleértve az emarketinget is), illetve a nemzetközi és hazai turizmus aktuális kérdéseivel foglalkozó diplomamunkákat.

A pályázatra beérkezett szakdolgozatokat a Magyar Turizmus Zrt. által felkért szakmai zsűri bírálja el "Alapfokozat" és "Mesterfokozat" kategóriában. Az osztatlan mesterképzés és a posztgraduális képzés keretében született szakdolgozatokat a mesterképzésben írt szakdolgozatokkal együtt bíráljuk el. A pályázat nyertesei értékes díjban és könyvjutalomban részesülnek.

Részletek itt!

megosztás
hozzászólások
Paleomedicina (1), Tóth Gergely (1), év fürdője (4), vegetariánus (1), egészség (131), Csótár András (58), pálinka (2), Owaimer Zoheir (1), Keszthelyi Táncpanoráma (7), tanulmány (11), sajtóközlemény (5), Biró Lajos (1), túlsúlyos (3), Pampetrics György (21), emléknap (1), Krassói Katalin (1), Asperger-szindróma (1), táska (1), sztárportré (3), ZalaSprings Golf Resort (2), Varga Terézia (1), nyár (1), baleset (169), hirdetés (1), torkos csütörtök (3), Ranolder (1), béremelés (2), Rtime (5), nap (2), hullámmasszázs (1), gyed (3), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), jutalom (1), jövőkutatás (1), HUSZ (7), diákolimpia (1), Hévíz gyógyfürdő (112), világbajnokság (2), kozlekedes (8), Sárdi Katalin (1), ingatlan (12), férfi (1), Cséby Géza (5), VÉDA (1), lotus (1), nő (2), cipősdoboz (3), munka törvénykönyve (1), Gelencsér Dental (3), Zala Volán (1)