Júniustól októberig izgalmas és színvonalas programok a Balatonnál

2014. május 14.
Június 6-tól egészen október közepéig tart idén a II. Nagyon Balaton rendezvénysorozat, amely az alapítók szándéka szerint a Balaton Régió legizgalmasabb, legnívósabb programjait tömöríti, számukra kíván a jelenleginél jóval nagyobb nyilvánosságot biztosítani.

A szervező VOLT Produkció Kft. a tavaly debütált B my Lake és STRAND – Nagyon Zene Fesztivál mellett idén is több új rendezvényt indít útjára. A közel 20 eseményt felvonultató programhoz 2014-ben a Művészetek Völgye, az ARTplacc, a KULTKIKÖTŐ és a MasterCard Balaton Sound is kapcsolódott, de lesznek sportesemények és képzőművészeti programok is. A Nagyon Balaton fő médiapartnere idén is az MTVA.

“Egy évvel ezelőtt kettős céllal indítottuk el a Nagyon Balaton rendezvénysorozatot és a We Love Balaton portált. Egyrészt láttuk, hogy a Balaton Ré- gióban egyre-másra indulnak olyan vállalkozások, programok és szolgáltatások, amelyek nem kapnak komolyabb médianyilvánosságot, nem jutnak el szélesebb közönségrétegekhez. Célul tűztük ki, hogy a rendelkezésünkre álló publicitást és médiafelületeket arra használjuk, hogy a Balaton Régió legjobbjait ismertebbé tegyük. Másrészt a Balaton legnagyobb eseménye, a MasterCard Balaton Sound alapítóiként úgy láttuk, számos olyan program hiányzik a Balatonról, amelyek még vonzóbbá, még élettel telibbé tehetnék ezt a gyönyörű helyet, nemcsak itthon hanem külföldön is. A tavaly útjára indított B my Lake fesztiválunkat azóta Európa legjobb új fesztiváljának vá- lasztották, a zamárdi STRAND – Nagyon Zene Fesztivált pedig érezhetően nagyon várja a hazai közönség.” – mondta el bevezetőjében Lobenwein Norbert, a Nagyon Balaton egyik alapító-főszervezője.

Amíg tavaly az augusztus 20-i nemzeti ünnep körüli napokra korlátozódott a Nagyon Balaton kínálata, addig idén júniustól októberig zajlanak jobb- nál-jobb programok, az egész régióban.
“Június 6-án Tihany és Szántód között a Balaton közepén kapcsolódik össze két komp, amelyen a Csík Zenekar ünnepi koncertjével, a Balatoni Hajózási Zrt-vel közösen nyitjuk meg a Nagyon Balaton-t. Egy héttel később Siófok Fő terén indítjuk el  interaktív VB-Teraszunkat, ahol nemcsak meccset nézni és szurkolni lehet, de különféle sportprogramok is várják a közönséget. A nyár során három alkalommal, három helyszínen – Fonyódon, Siófokon és Révfülöpön – jelentkezünk a Nagy Csobbanás című ingyenes, családi fesztiválunkkal, ahol koncertek, sportprogramok, játékok várják a családokat. Augusztus 8-án Omega Oratórium címmel Kóbor János és zenésztársai egy izgalmasnak ígérkező koncertet mutatnak be a Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon, a legnagyobb Omega-slágerekkel. Tovább folytatódik együttműködésünk a Füredi Borhetekkel: idén már 10 koncertet delegálunk a nívós fesztiválra.” – tette hozzá Fülöp Zoltán, a VOLT Produkció másik vezetője.

A Nagyon Balaton programsorozathoz partnerként kapcsolódtak idén a Balaton leginkább színes, színvonalas, izgalmas eseményei, amelyeknek az ala- pítók, az MTVA és a We Love Balaton portál kiemelt figyelmet és publicitást ígérnek.

megosztás
hozzászólások
táplálkozási tanácsadó (1), Halház kft (1), Ruzsics Ferenc (434), Télikert (5), verkli (5), csillaghullás (2), europa-bajnok (5), utazas (15), ajánló (1148), munkaszünet (1), husvet (14), Udvaros Dorottya (1), ingatlan (12), spinning (2), Lel Ki Főzde (1), tispol (3), kilométer (1), betegség (12), vonyarcvashegy (158), adó (6), hulladék (3), Táncpanoráma Keszthely (10), Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (136), cselgáncs (1), Monitor Extra (21), íjászverseny (1), Platán étterem (1), CT (3), halál (42), Jemen (1), drog (3), jogsebész (9), munkaviszony (1), temetés (2), Tóth Levente (2), Krasznai István (1), vízimentő (5), divat (4), Nagymező Gyenesdiás (1), földrengés (2), kitüntetés (6), himnusz (1), Havasi Bálint (13), vuz kft (17), homoszexualis (1), Kvarda Attila (25), KiBeszél (14), adomány (1), fogyasztóvédelem (1), energia (7)