Jönnek a mínuszok, néhol még napközben is

2015. november 22.
A jövő héten folytatódik a csapadékos, hűvös idő. Többször lehet havas eső, a magasabban fekvő helyeken hó is, a leghidegebb órákban többfelé lehetnek mínuszok, néhol még napközben is fagypont közeli értékekre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.Hétfőn az ország nagy részén több órára kisüt a nap, számottevő csapadék sehol sem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 4-7 Celsius-fok között valószínű.
Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég. A Tiszántúlon eső, a Dél-Alföldön és a Dél-Dunántúlon eső, havas eső várható. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3 fok között, napközben plusz 2-7 fok között alakul a hőmérséklet.
Szerdán csak az Alpokalján és a Kisalföldön lehet napos idő. A Tiszántúlon és a Dél-Alföldön helyenként esőre, havas esőre is készülni kell. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.
Csütörtökön a nap második felében délen lehet eső, havas eső. A Kisalföldön helyenként megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2-7 fok között alakul.
Pénteken elsősorban délen és keleten várható több helyen eső, havas eső, a hegyekben hó is. Helyenként megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet plusz 1-6 fok között valószínű.
Szombaton helyenként lehet eső, havas eső, a hegyekben havazás is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 1-6 fok között alakulnak.
Advent első vasárnapján csak helyenként eredhet el az eső. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 fok között, napközben plusz 2-7 fok közötti értékekre lehet számítani - olvasható az előrejelzésben.
MTI Fotó: Komka Péter

megosztás
hozzászólások
debrecen uszo eb (16), eon (2), Év szállása (1), vendeglátás (6), kollégium (1), ZalaSprings Golf Resort (2), levendula (2), Nardai Sarolta (1), költségvetés (1), strand (21), minisztérium (7), Katedra nyelviskola (5), ünnep (141), kovács (1), támogatás (5), koraszülött (1), egynapos sebészet (1), Intersport (1), Fodor Edith (3), keprol kepre (7), vasút (10), felsőoktatás (9), Egészségfejlesztési Iroda (1), fesztival (93), karrier (1), Berecz András (1), VeszprémFest (1), országgyűlési képviselőjelölt (11), érettségi megoldás (5), gyógyszertár (1), Spar (1), Pura Vida Port (1), maraton (59), Asperger-szindróma (1), Bocuse (3), Silver fitness (1), Magyarország szépe (1), bank (7), terápia (4), gyümölcs (2), 2016 (2), hűtőgépcsere-program (1), katona (1), MSZP (17), kert (1), szabadsag (2), nyugdij (8), advent (226), Nyári Viola (1), Semmelweis (2)