Január 20-án nyílik az Educatio-kiállítás

2012. január 12.
Az ország valamennyi egyeteme és főiskolája részt vesz a január 20-21-ei Educatio-kiállításon a fővárosban. A felvételizők a rendezvényen első kézből szerezhetnek információkat az őket érdeklő felsőoktatási intézményekről.

A program ismertetője szerint az idén 12. alkalommal, a Papp László Budapest Sportarénában tartandó kiállításon a hazai felsőoktatási intézmények mellett számos külföldi egyetem és főiskola, nyelviskolák, digitálistaneszköz-gyártók, oktatási kutatóintézetek és tankönyvkiadók is várják az érdeklődőket.
A kiállításon a felvételizők első kézből szerezhetnek információkat az őket érdeklő egyetemekről és főiskolákról, megismerkedhetnek az intézmény hallgatóival és választ kaphatnak kérdéseikre. Emellett részletes tájékoztatást kaphatnak a felvételi menetéről és a megváltozott szabályozásról.
A kiállítás ideje alatt a színpadon és a szekciótermekben különböző előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A témák között a felsőoktatási törvény módosításától a felvételi eljárás sajátosságaink át a külföldi pályázati lehetőségekig számos aktuális kérdés felmerül majd.
A látogatók hallhatnak továbbá a közmédia megújulásáról, a jövő osztályterméről, de a sikeres nyelvvizsga titkaira is fény derülhet. A jövő pénteken és szombaton 10-től 17 óráig látogatható kiállításra a belépés ingyenes. mti

megosztás
hozzászólások
munkanelkuli (2), dunantul (23), Klenovics Mónika (2), Baptista Szeretetszolgálat (1), tiltakozás (1), Golden Globe (3), gasztronómia (5), Reischl-sörház (1), gasztroblogger (2), Kerner Gábor (2), Marsalkó Dávid (1), Ollári Barbara (1), média (1), földrengés (2), Magyar Turizmus Zrt (45), torkos csütörtök (3), vonyarcvashegy (158), óraátállítás (3), keszthely foter (201), Krasznai István (1), egészség (131), csapadék (1), ZalaSprings Golf Resort (2), tűzoltó (32), ARC (1), táplálkozási tanácsadó (1), regisztráció (1), proa (1), jótékonyság (3), keszthelyi-hegység (1), punkosdi regatta (9), Csengei Agota (16), Év szállása (1), szunyog (3), Ekmann László (1), orosz (1), képviselő-testület (37), debrecen uszo eb (16), vízkereszt (1), vírus (1), GESZ (11), Balatongyorok (136), Négeli Noémi (1), statisztika (2), Hírek képekben (10), VÉDA (1), Balatoni Limnológiai Intézet (1), gyógyítás (2), Kányavári-sziget (1), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6)