Ízlés és minőség - HELYIÉRTékek bemutató nap Gyenesdiáson
2018. március 22.
Március 29-én HELYIÉRTékek bemutató napra kerül sor Gyenesdiáson, a Darnay pincében. A program célja a helyi és környékbeli termelők és termékeik megismertetése, a vendéglátó helyekre, illetve közétkeztetésbe kerülésének segítése - tudtuk meg Somogyi Zoltántól, a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület (GYTE) felügyelő bizottságának elnökétől.
A programra nem csak a GYTE tagjait várják, hanem mindazokat, akik számára fontos, hogy jó minőségű, megbízható, helyi forrásból származó alapanyagok, élelmiszerek kerüljenek az asztalra.
A bemutató napon lehetőség lesz személyesen találkozni a környékbeli termelőkkel, megkóstolni a portékájukat, valamint előadások is színesítik a programot.
További információ itt!
megosztás
hozzászólások