Ismét keszthelyi győzelem a Fister-kupán

2014. szeptember 28.
Tizenkettedik alkalommal rendezte meg Balatonföldvár Evezős Egyesülete a tízevezős fix üléses országos bajnokságot, ahol négy keszthelyi csapat képviselte a Georgikont, és mindegyik csapat dobogós helyezést ért el.

A hallgatói női csapat amatőr kategóriában aranyat, profi kategóriában bronzérmet nyert. A hallgatói férficsapatot az amatőr futamból kizárták, annak ellenére, hogy sportszerűen versenyzett, a rajtnál lemaradásból indult, a harmadik helyről felküzdötte magát az élre, és két hajóhosszal lehagyva a többi csapatot elsőként ért a célba. Profi kategóriában ők is bronzérmesek lettek.
Az idei versenyre a régi hallgatói férficsapat is versenybe szállt, és amatőr kategóriában ezüstérmet nyert. A masters kategóriában induló, férfi tanárokból álló csapat harmadiknak érkezett a célba, és ezzel bronzérmet nyert.
Az országos bajnokság előtt, ahogy minden évben, most is kéthetes edzőtáborban készült fel a csapat. A tagok ilyenkor összeszoknak, testben és lélekben együtt készülnek a megméretésre.
A csapat köszöni az egyetem támogatását, hogy lakhelyet nyújtott az edzőtábor idejére és a vízitelep használatához, valamint a testnevelési tanszéknek, hogy buszt adott a balatonföldvári úthoz.

megosztás
hozzászólások
felveteli (29), fagylalt (6), spinning (2), kovács (1), Naszádos Antal (1), holdfogyatkozás (1), Kovács Viktória (4), fitnesz (1), Silver fitness (1), Libás (2), Somogyi Zoltán (4), Kovács Patrícia (1), jogsebész (9), jótékonyság (3), Fodor Edith (3), riporter (1), Gál Lajos (9), advent (226), Bátortábor (1), ruha (2), transzfer (1), traffipaxrendszer (1), vasárnapi nyitvatartás (1), muzeum (55), Baptista Szeretetszolgálat (1), nyelvtanulás (3), Németh Gábor (1), könyvbemutató (2), Pampetrics Milán (2), festetics (22), nyugdij (8), repuloter (64), Víz, Zene, Virág Fesztivál (1), úszás (22), testkezelés (2), repülő (3), Tóth Csaba (3), adomány (1), óvoda (7), Csikós Beatrix (1), Owaimer Aisha (1), Tál Zoltán (2), vasút (10), Vigántpetend (1), alternatív gyógymód (1), La Montanara (1), belfold (1440), LMP (4), Csángó Zsuzsa (1), tabor (6)