Ismét keszthelyi győzelem a Fister-kupán

2014. szeptember 28.
Tizenkettedik alkalommal rendezte meg Balatonföldvár Evezős Egyesülete a tízevezős fix üléses országos bajnokságot, ahol négy keszthelyi csapat képviselte a Georgikont, és mindegyik csapat dobogós helyezést ért el.

A hallgatói női csapat amatőr kategóriában aranyat, profi kategóriában bronzérmet nyert. A hallgatói férficsapatot az amatőr futamból kizárták, annak ellenére, hogy sportszerűen versenyzett, a rajtnál lemaradásból indult, a harmadik helyről felküzdötte magát az élre, és két hajóhosszal lehagyva a többi csapatot elsőként ért a célba. Profi kategóriában ők is bronzérmesek lettek.
Az idei versenyre a régi hallgatói férficsapat is versenybe szállt, és amatőr kategóriában ezüstérmet nyert. A masters kategóriában induló, férfi tanárokból álló csapat harmadiknak érkezett a célba, és ezzel bronzérmet nyert.
Az országos bajnokság előtt, ahogy minden évben, most is kéthetes edzőtáborban készült fel a csapat. A tagok ilyenkor összeszoknak, testben és lélekben együtt készülnek a megméretésre.
A csapat köszöni az egyetem támogatását, hogy lakhelyet nyújtott az edzőtábor idejére és a vízitelep használatához, valamint a testnevelési tanszéknek, hogy buszt adott a balatonföldvári úthoz.

megosztás
hozzászólások
viz (1), szilveszter (6), Naszádos Antal (1), adomány (1), ló (1), koraszülött (1), Rio 2016 (32), kereszt (1), költségvetés (1), transzfer (1), Hollywood (1), traffipax (4), Szabó Ilona (1), téligumi (1), muzeum (55), Pampetrics György (21), cipősdoboz (3), Aradvári László (1), verklifesztivál (3), földrengés (2), Művészetek völgye (7), Szőcs Tamás (1), pápa (1), Bethesda (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), Balaton-part (10), oktatas (347), kovács (1), Amazon (3), Bock Bisztró Balaton (16), retro (1), újszülött (1), mobil (2), Alsópáhok (51), belfold (1440), onkentes (3), úszás (22), állami támogatás (1), Musica Antiqua (2), támogatás (5), program (7), Németh Veronika (1), Zalaköveskút (1), vitorlázás (37), facebook (15), zene (23), husvet (14), augusztus 20. (5), luxor (99), fogorvos (5)