Nyerj egy iPad 3-at!

2012. április 10.
A fiatalok pénzügyi kultúrájának fejlesztésére, a tudatos pénzhasználattal járó felelősségvállalás fontosságára szeretné a Diákhitel Központ ráirányítani elsősorban a 17-24 éves korosztály figyelmét a most indult és 9 hónapon át tartó edukációs játékával. A fiatalok közösségi színterén a Facebook-on futó Forintokosító kvíz pénzügyi témákat jár körbe a pénztörténelemtől kezdve a bankkártyák világáig.

A Forintokosító játékosai egy Facebook alkalmazás segítségével hetente változó, izgalmas és új ismeretekkel gazdagító pénzügyi kultúrával kapcsolatos kérdéseket válaszolnak meg. Akik helyesen töltik ki a heti kérdéssort, az aktuális hónap végén részt vesznek az összesen kilenc darab iPad 3 (Wi-Fi+4G) egyikéért történő sorsoláson. A szerencsések így olyan eszközzel gazdagodhatnak, amely nagy segítségük lehet tanulmányaik során. A többieknek sem kell csüggedniük, ugyanis a kampány végén a játékosok között további, értékes Diákhitel ajándékcsomagok kerülnek kisorsolásra.

A kampányról Bugár Csaba, a Diákhitel Központ vezérigazgatója elmondta; „Elkötelezettek vagyunk a tehetséges és rátermett fiatalok továbbtanulásának segítésében, és ezt nem csak egy stabil, tervezhető finanszírozási háttér biztosításával szeretnénk elérni. Igyekszünk a lehető legváltozatosabb és számukra is érthető módon elmagyarázni, hogy a tanulás érték és befektetés a jövőbe.” A Diákhitel Központ a Pénziránytű – Alapítvány a tudatos pénzügyekért partnere a fiatalok nevelésében. A Társaság különös hangsúlyt fektet arra, hogy minél érdekeltebbé tegye a fiatalokat, leendő és meglévő ügyfeleit a pénzügyeik szervezéséhez elhanyagolhatatlan alaptudás megszerzésében.
 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Tóth Levente (2), Bartha Gábor (34), szakács (1), gyógytó (1), Szent Mihály (1), vízilabda (2), év fürdője (4), Művészetek völgye (7), hirdetés (1), Balatoni Múzeum (98), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), Koncz Zsuzsa (1), koraszülött (1), Tóth Xénia (6), republic (1), Owaimer Zoheir (1), Zalaszántó (2), időkép.hu (2), Magyarország tortája (1), drog (3), keszthely (4040), riporter (1), test (1), parlament (72), Saul fia (7), szunyog (3), Czigány Sándor (2), Csótár András (58), KRAFT (5), Palásthy Bese (1), Kovács Ernő (1), gyógyszertár (1), Szeiler (63), Rezi (1), hévízi kifolyó (3), Nagymező Gyenesdiás (1), kormany (11), mentő (9), Pete Krisztina (1), drogmentes (1), cégtörlés (3), Oroszlán Zsolt (2), alkalmassági (1), tornádó (1), Könnyid László (1), jogszabály (1), tispol (3), színház (5), érettségi megoldás (5), Major Veronika (5)