Ingyenesen tanulhat a MOT ösztöndíjasa

2012. január 13.
A tanulási kedvre is hatással van a gazdasági válság: kevesebben iratkoznak be tanfolyamokra. Ebben a helyzetben kíván segíteni a tanulni szándékozóknak a Magyar Oktatási Tájékoztató (mot.hu) azzal, hogy ösztöndíjpályázatot hirdet.

- Több sikertanácsadó is vallja, hogy a nehéz időket tanulásra, önfejlesztésre érdemes használni, hogy a válság után az ember újult erővel kezdhessen feladataihoz – mondja Szenes Nicolette, a mot.hu ügyvezetője. - Ezért döntöttünk úgy, hogy meghirdetjük ösztöndíj programunkat, és lehetővé tesszük több pályázó számára, hogy képezhesse magát. Egy pályázó tanfolyamának díját a mot.hu állja akár 100 000 forint értékben, két partnerünk pedig további egy-egy pályázónak ingyen adja tanfolyamát. Ezzel lehetővé szeretnénk tenni, hogy olyanok is tanulhassanak, akiknek a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben erre anyagi okok miatt nem lenne lehetőségük. Most mindenki végiggondolhatja, milyen tanfolyamra lenne szüksége ahhoz, hogy javítson az életén. Tanulhat új szakmát vagy idegen nyelvet, de akár jogosítványt is szerezhet. Kezdeményezésünkhöz az OKTÁV Zrt., valamint a Virág és Juhász Kft. csatlakozott. A két képző intézmény felajánlotta, hogy egy-egy tanfolyamán térítésmentesen vehet részt egy-egy pályázó. Ők azok közül adják valakinek a teljes tandíjmentességet, akik február 29-ig be is iratkoznak. 
Így már hárman tanulhatnak ingyen ösztöndíjprogramunknak köszönhetően.  

A programra a www.tanfolyam-kereso.hu oldalon keresztül lehet jelentkezni. A pályázónak nincs más teendője, mint végignézni az ott található kínálatot, kiválasztani a neki tetsző tanfolyamot, és néhány mondatban megindokolni, hogy számára miért lenne fontos az adott képzés. A pályázatokat február 29-ig várja a mot.hu.

megosztás
hozzászólások
szerencsejatek (630), menetrend (3), torkos csütörtök (3), cselgáncs (1), influenza (2), barista (3), vendégéjszaka (2), esztétika (8), Balatonfüred (3), vízilabda (2), C+ fesztivál (1), migráns (3), Németh Veronika (1), KiBeszél (14), bíróság (8), politika (37), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), boksz (3), vasárnapi pihenőnap (3), Helikoni ünnepség (4), Hotel Zenit (3), Fodor Márk (8), Barista bajnokság (2), szép (9), gyed (3), onkentes (3), Pálfi László (1), alternatív gyógymód (1), film (8), oktatas (347), Golfclub Imperial Balaton (2), vírus (1), hévízi kifolyó (3), kalendarium (831), verseny (2), menekült (1), nyugdij (8), vlog (4), oscar (13), fájdalomambulancia (2), SzezOn bevásárló közösség (1), gasztroblogger (2), vasárnapi nyitvatartás (1), Puskás Tamás (3), nyaralas (12), piac (6), Magyar Turizmus Zrt (45), Balsai Móni (1), republic (1), pünkösdi regatta (5)