Ingyenes parkolás – rendkívüli testületi ülést tartottak

2011. november 08.
Ingyenessé teszi a parkolást a város egész területén a november 26-tól március 1-ig terjedő időszakban az önkormányzat – minderről a képviselő-testület határozott legutóbbi ülésén.

 

A fent említett időszakban elsősorban az adventi időszakra való tekintettel, a városlakóknak és a vendégeknek kedvezve döntöttek így a képviselők, valamint az elmúlt és az idei év eleji hónapok kedvező tapasztalatai miatt, a jégpálya nyitva tartásával megegyező időszak miatt is az ingyenesség mellett tették le voksukat.
A rendkívüli testületi ülésen döntés született arról is, hogy a nemrég átadott romkerthez, a pályázati kiírás feltételeinek eleget téve, gondnokot vesznek fel. Pályázatot ad be a város a közvilágítás korszerűsítésére.
A Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. taggyűlésének előkészítéséhez kapcsolódóan a képviselő-testület felhatalmazta a várost a taggyűlésen képviselő Papp Gábor polgármestert arra, hogy a kórház peres ügyeiről, valamint a kórházi fejlesztésekről szóló beszámolót a taggyűlésen elfogadja. Nem támogatja ellenben a város a kórház tervezett SZMSZ módosításait a november 9-i taggyűlésen – határoztak a képviselők.
Az ülésen megszavazták a hévízi Nyírfa köz forgalmi rendjének megváltoztatását, itt egyirányúsítás lép életbe.
megosztás
hozzászólások
euronews (1), cégtörlés (3), Mikulás (8), Paleomedicina (1), beruházás (2), repülőtér (21), triatlon (13), képviselő-testület (37), telefon (3), pünkösdi regatta (5), Csikós Beatrix (1), Zalaegerszegi Törvényszék (12), menzareform (4), VÉDA (1), skandinav lotto (81), egyház (2), keszthelyi-hegység (1), kötélugró (1), videó (1), barista (3), Havasi Bálint (13), betegség (12), vízilabda (2), kultura (22), biztosítás (2), Otthon Centrum (1), Magyar Telekom (1), fesztival (93), Magyarország tortája (1), Stohl András (1), gyermekszám (1), DJ Gerysson (1), Kerner Gábor (2), KiBeszél (14), Hosszú Katinka (2), Egészségfejlesztési Iroda (1), Kvárta Mátyás (44), Babos Lajos (1), karácsony (20), vonat (7), iskola (338), debrecen uszo eb (16), állatvédő (5), Ugrimanók (1), szakma (1), tispol (3), menetrend (3), kék zászló (1), erettsegi (72), tornádó (1)