Indulhat a szavazás a Facebookon!

2012. május 28.
Elérkeztünk generációs fotópályázatunk első állomásának végéhez. Köszönjük, hogy megosztották velünk és a Monitor napról napra szépen gyarapodó közösségével a legszebb, legjobban sikerült, leghumorosabb vagy legmegindítóbb alkotásaikat! Ezennel jelentjük, már lehet szavazni. Egy felhasználótól egy nap csupán egy szavazatot érvényesítünk a visszaélések elkerülésére. De új nap, új voks elvén egészen június 1-jén 23 óra 59 percig várjuk a szavazatokat.

Részleteket a http://www.monitormagazin.hu/fotopalyazat oldalunkon olvashatnak.

Irány Hévíz! Nem csak a „legjobb képűnek”

Minden egyes nap arról hallunk, hogy mennyire fontos az elsődleges és a másodlagos prevenció, hogy ne alakuljanak ki betegségek, vagy ha már van egy, ne halmozódjon a baj.

Mindenki megérdemel egy kényeztető hétvégét, legyen az fiatal vagy idősebb. Ennyi jár nekünk a stresszes hétköznapok után.

A Hotel Spa Hévíz, a gyógytó szállodája a zsűri által legjobbnak ítélt pályázót meghívja partnerével egy háromnapos kényeztetésre a világhírű és egyedülálló hévízi gyógytóhoz. A félpanziós, kétéjszakás ellátás mellé wellness-szolgáltatásokat is kap a nyertes, testi-lelki felüdülés vár tehát rá – tudtuk meg dr. Kvarda Attilától, a Hévízgyógyfürdő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától, aki elárulta, hogy a hozzájuk érkező vendégek korlátlanul és térítésmentesen használhatják a szállodában található élményelemeket tartalmazó termálmedencét, a pezsgőfürdőt, a szaunákat, valamint a fitneszszolgáltatásokat. A finn és infraszaunában nemcsak az ellazulás és a feltöltődés garantált, hanem a testünk védekezőképességén is javíthatunk. A tófürdőbe naponta háromórás tartózkodást biztosítanak.

A Hotel Spa Hévíz terápiás részlegén talpmasszázs, hátmasszázs, nyakmasszázs várja a vendégeket. A speciális kényeztető szolgáltatásokat kedvelőknek pedig gyógyító erejű alternatív masszázsokat ajánlanak, és kínálnak pedikűrt-manikűrt, különleges szépségápolást, valamint szoláriumot is.

Zenit – minden cseppje élmény

Erről ön is meggyőződhet, ha ellátogat a Balaton-parti Zenit Hotelbe, amely Hévíztől kilenc, Keszthelytől öt kilométerre található, s amely a családok, a különböző generációk találkozó- és nyaralóhelye is. Különleges élményt nyújt a hotel környezete, ideális gyermekes családoknak, csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett, egy erdős területen, mégis közel a Balatonhoz.

– Hogy miért válasszák a Zenit Hotelt a családok? Összenyitható szobákat és lakosztályokat alakítottunk ki, ahol kényelmesen elfér az egész család, antiallergén gyerekágyneműt adunk a kicsiknek, szívesen készítünk a szobába babaágyat, fürdetőkádat, vécéülőke-szűkítőt, etetőszéket, a mosdóhoz fellépőt, sőt ha esetleg valami nélkülözhetetlen dolog otthon maradt, segítünk megoldani azt is – teszi hozzá Fodor Márk ügyvezető igazgató. Ráadásul a wellnessrészlegben gyermekmedence is található, így a kisebbek kedvükre pancsolhatnak. Itt nincs klímaberendezés, geotermikus természetes energiával működik a Zenit Hotel hűtő-fűtő rendszere, így elkerülhető számos klímabetegség.

A Taverna étterem gyermekmenüvel készül a nyárra, az étteremben játszósarok, az étterem mellett pedig nagy játszótér található, ha előbb befejezné a vacsorát a pici, és már nem ülne a nagyok között.
A wellnessrészlegben jakuzzi, panorámás napozóterasz nyugágyakkal, finn szauna, infra- és aromakabin, merülőmedence, gőzfürdő, jégkamra, valamint fitneszterem található.

Nivo Kft.: a kapcsolatok igazi ereje

A Nivo Kft. által felajánlott nyeremény egy Samsung Galaxy Mini készülék. Tenyérbe simuló formája és az okostelefonok között aprónak számító mérete emeli ki a tömegből. A kompakt méret szórakoztató megoldások végtelen sorát rejti.  
 
„Mint magánember és mint három gyermek boldog apukája is fontos nekem, hogy a különböző generációk figyeljenek egymásra, törődjenek egymással” – véli Horváth Imre, a Nivo Kft. ügyvezetője. A megváltozott társadalmi helyzetben, ahol egyre kevesebb az a család, ahol több generáció él együtt, az általunk árult termékek mind-mind szorosabb kapcsolatot jelentenek a generációk között, legyen az telefon vagy internet. Ezek mindegyike a kapcsolatot erősíti, segíti, ha távol van az egyik rokon, hatalmas könnyebbség egy telefonhívás, egy interneten keresztül küldött e-mail. Jó tudni, hogy távol, de együtt vagyunk, még ha virtuálisan is.

Egyre több alkalommal látjuk, hogy a fiatalok kísérik be az idősebbeket az üzletbe, és együtt kérnek internetet. Ők is nyitnak egy új világ felé, amely nem ismeri a generációs határokat. Be kell látnunk, a 60 év felettiek is egyre szívesebben használják a technika adta lehetőségeket, amellyel ők is fiatalodnak, felveszik azt a ritmust, ami nekünk alapvető.

megosztás
hozzászólások
Szőcs Tamás (1), Szemfüles egyesület (3), Rezi (1), angus marha (1), zivatar (1), regisztráció (1), festetics (22), Szennyai Anita (2), Anna-bál (2), CT (3), zala (1156), Cserép Letícia (1), Partics Roland Hunor (1), szavazas (9), méregtelenítés (1), felmondás (1), nyugdíjas (2), képviselő-jelölt (5), muzeum (55), Balatoni Kurzusok (8), örömszerző pillanatok (17), Radnóti Miklós (1), jótékonyság (3), Varga Endre (4), Szutrély Péter (7), jégpálya (4), idojaras (262), Szabó Ilona (1), közétkeztetés (4), Lel Ki Főzde (1), jogsebész (9), alkalmassági (1), Havasi Bálint (13), ajánló (1148), DK (13), dinnye (1), pálinka (2), Sifter Rózsa (1), Zalaegerszegi Törvényszék (12), dunantul (23), daganat (6), jogszabály (1), Bátortábor (1), Központi Statisztikai Hivatal (3), Koncz Zsuzsa (1), bank (7), Zalaszántó (2), Négeli Noémi (1), Mohácsi József (8), kormanyhivatal (93)