Így parkolhat a Budapest Airport közelében!

2014. november 18.
Üzleti útra indul, és szeretné a lehető legkényelmesebben megoldani a parkolást a reptér közelében? Külföldi hosszú hétvégét tervez városnézéssel és egy kis wellness élménnyel egybekötve, s szeretné a terminál bejáratától nem messze elhelyezni gépjárművét?

Fontosnak tartja az elérhető árakat, mert hosszabb külföldi tartózkodást tervez családjával? A bud.hu reptéri parkolás kapcsán többféle lehetőséggel áll az utasok rendelkezésére, melyek között kényelmi szempontok és árak alapján mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Cikkünkben igyekszünk segítséget nyújtani a választáshoz az egyes parkolási zónák ismertetésével, azok összehasonlításával. Lássuk, hol hagyhatja autóját úgy, hogy az a kameráknak, rendszám-felismerésnek és extra biztosításnak köszönhetően a legnagyobb biztonságban lehessen!

Prémium Parkoló- kényelem felsőfokon!
Azok, akik közvetlenül a terminál bejáratánál szeretnének kiszállni a gépjárműből, illetve az utazás fáradalmai után azonnal autóba szállnának, a Prémium Parkoló lehetőségeit kihasználva tehetik ezt meg. Abban az esetben, ha az autó öt percen belül távozik a parkolóból, teljesen ingyenesen veheti azt igénybe. Az időt érdemes figyelni, utána ugyanis jelentősen növekszik a fizetendő díj. Az indulószinten 70, az érkezési szinten pedig 53 parkolóhely áll itt az utasok és kísérőik rendelkezésére, ha tehát a maximális kényelem a legfontosabb az Ön számára, akkor érdemes a Prémium Parkoló kínálta előnyöket kihasználnia.

Terminál Parkoló – parkolás egypercnyire a termináltól
Szintén rendkívül kényelmes parkolási lehetőségnek számít a Terminál Parkoló, amely mindössze egyperces sétányira helyezkedik el 749 parkolóhelyével a termináltól. Kifejezetten azoknak ajánlott, akik csak egy városlátogatás, vagy hosszú hétvége erejéig utaznak külföldre, és szintén kényelmesen oldanák meg a parkolást, ráadásul elérhető áron. A zóna sokak körében kedvelt, rövidtávú utazás esetében mindenképpen megéri mellette dönteni.

Business Parkoló a minőség kedvelőinek
A 240 férőhelyes parkoló fokozott biztonságot tesz lehetővé az ott elhelyezett utazók autói számára, akik minibusszal érhetik el a terminált. Az ingyenes transzfer és a korrekt árak olyan előnynek számítanak, melyek miatt az üzleti útra indulók, vagy az extra szolgáltatásokat kedvelők gyakran választják ezt a lehetőséget.

Holiday Plus Parkoló- csupán 175 méterre a bejárattól
Akik egy hétvégére, vagy hosszabb nyaralásra indulnak, előszeretettel választják ezt a lehetőséget, hiszen mindössze 3-5 perces sétával elérhető a parkoló a bejárattól. A bud.hu szakemberei repülőtéri parkolás kapcsán kedvező árai miatt szokták javaslni a Holiday Plus Parkoló előnyeit.

Holiday Parkoló – a legolcsóbb!
Ha elsődleges szempont az Ön számára az ár, akkor érdemes a nyaralások, hosszabb külföldi tartózkodás idejére ajánlott Holiday Parkoló mellett dönteni, amelynek 1153 parkolóhelye 6-10 perces sétával elérhető. A kedvező napi, illetve heti árak kitűnően alkalmasak családi nyaralás idejére, arra azonban érdemes ügyelnie, hogy a gépjárművel a díjfizetést követő 15 percben távoznia kell a parkolóból.

megosztás
hozzászólások
köztársasági elnök (1), Darren Cranmer (2), Horváth Lászlóné (1), Csősz-Tóth Norbert (1), telefon (3), triatlon (13), helikon (41), Együtt (1), Pappné Beke Judit (1), belfold (1440), örömszerző pillanatok (17), Gachályi András (3), Ranolder (1), óvoda (7), Szeiler (63), gyógytó (1), Bóka Péter (1), téligumi (1), Szeiler Stúdió (32), kultura (22), mobil (2), ARC (1), erdekes (538), Baptista Szeretetszolgálat (1), Hollywood (1), tenisz (3), Bányai László (2), Pálfi László (1), utánpótlás (1), hűtőgépcsere-program (1), Zala folyó (1), kereszt (1), jog (3), kutatas (81), Via Hotel (1), uzemanyag (24), Palásthy Bese (2), katona (1), rezidance (5), költségvetés (1), testkezelés (2), mav (25), mellrák (1), állami (1), pálinka (2), Serenity Hill (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Csengei Agota (16), Monitor Extra (21), tispol (3)