Igényes lakópark épült Hévízen

2018. március 01.
Magyar befektetők beruházásában és magyar cégek kivitelezésében elkészült a Lotus Residence nevű lakópark Hévízen, közel a Tófürdőhöz. A kertkapcsolatos lakásokat is tartalmazó ingatlan komplexum a budapestinél is jobb ár-érték arányú befektetést kínál. A beruházó újabb lakóparkokat készít elő.

Hévízen az elmúlt pár évben csupán egyetlen, jelentősebb ingatlan beruházás, egy négycsillagos szálloda készült el. Időközben viszont jelentősen nőtt a kereslet az új építésű ingatlanok iránt, s ezt nem tudta kiszolgálni a kínálat. Ezért fontos fejlemény, hogy a magyar tulajdonú Abbázia Group - magyar alvállalkozók bevonásával - a közelmúltban befejezte a Lotus Residence komplexum kialakítását, beleértve az utakat, a parkosítást is.

Az értékesítés nem tervasztalról zajlik, mint a legtöbb lakásberuházásnál, hanem a maga valójában lehet megtapasztalni a kínálatot és válogatni a különféle méretű és egységesen felső kategóriás anyagokból épített lakásokból. Az igényesen kialakított otthonok saját célra és bérbeadásra is megvásárolhatók.

A város főutcájához nagyon közel, a Termáltótól 10 perces sétára, egy csendes zsákutcában található lakópark elhelyezkedése ideális, hiszen a fürdőn kívül számtalan bolt, étterem és kávézó is gyalogtávolságra van. A Lotus Residence 9 épületében összesen 54 db lakóegység van, mindegyik épületben lift működik. Minden lakásban márványt és valódi fa parkettát használtak, energiatakarékos hűtő-fűtő berendezéseket, nyílászárókat építettek be, a vevőt gépesített konyha is várja. A lakásokhoz önálló, ingyenes parkoló tartozik. Az épületek között az átlagnál nagyobb közös tereket alakítottak ki, sok zöld felülettel.

A kikapcsolódni vágyó családosok és a tartósan ott lakni szándékozó idősebbeknek is jó választás itt lakást vásárolni. Minthogy már teljesen kiépült az infrastruktúra, szinte csak a bőröndöt kell hozni.” – mondta Mayer Róbert értékesítési vezető, aki több sikeres budapesti lakásberuházással a háta mögött úgy látja: a fővárosi feltételekhez képest sokkal jobb ár-érték arányú és potenciállal rendelkező, kiváló befektetési megoldást nyújtó lakóparkról van szó.

Hévízen nem három hónapos a szezon, mint a balatoni településeken, hanem egész évben nagy a forgalom, A növekvő számú, kitűnő ellátást kereső külföldi vendég mellett egyre több a minőségi elhelyezésre vágyó hazai család és pár, akik szívesen vesznek ki ilyen kiemelten jó színvonalú ingatlanokat és hajlandók kifizetni a nem is túl magas bérleti díjakat.
Tapasztaltunk szerint az itteni lakóegységeket könnyedén ki lehet adni átlagosan havi 700-1000 euróért, ebben a beruházó is segít. S mivel a bekerülési ár alacsonyabb, mint Budapesten vagy Siófokon, a befektető kiváló megtérülést érhet el, s közben az ingatlan értéke folyamatosan növekszik. A befektetőnek gyakorlatilag nincs gondja a bérbeadással és az üzemeltetéssel, ezeket a munkákat nagy tapasztalatú, professzionális cég végzi, méltányos árért.
” – fűzte hozzá a képviselő.

A Lotus Residence építtetője a magyar Abbázia Group. A cég 5 magyar és 1 olasz szálloda, valamint németországi ingatlanok építtetője és üzemeltetője. A vállalat 25 éve működik és folyamatosan növekszik.
A szállodacsoport építési tevékenységét nagyban befolyásolták az egyes hotelek sajátosságai. Kínálatában szerepel családbarát üdülőfalu, őrségi lovasszálloda, hévízi gyógyhotel, tengerparti szálloda, budapesti konferenciaszálloda és családi apartmanok Siófokon.
A Lotus Residence a cég által tervezett lakóberuházások közül az első. A piac pozitív visszajelzése alapján a társaság újabb lakóparkokat készít elő, mert pár hónap alatt a lakások harmada elkelt.

megosztás
hozzászólások
Platán étterem (1), támogatás (5), munkaszünet (1), margaret thatcher (1), bíróság (8), paleo (13), alakformálás (6), Silver fitness (1), proa (1), Bedő Beáta (10), onkormanyzat (481), Telecom (2), ajánló (1148), Sifter Rózsa (1), apartman (3), Kartali Zsuzsanna (1), Év fája (1), gyógyfürdő (6), ötös lottó (101), Varga Andrea (13), ZalaSprings Golf Resort (2), Naszádos Péter (12), Négeli Noémi (1), Kardos Gábor (6), Bóka György (2), fa (1), skandinav lotto (81), Forstner Anna (1), autóbusz (1), Lisa (35), vitorlázás (37), Pampetrics György (21), Oláh Péter (2), születés (16), betegség (12), munkanelkuli (2), csokoládé (2), lovaglás (2), Ranolder (1), 2016 (2), Béres Attila (2), Pál Attila (1), munka törvénykönyve (1), matolcsy gyorgy (1), Gyertyánági Endre (1), hévízi kifolyó (3), posta (1), Selmeczy Zsuzsanna (5), Egészségfejlesztési Iroda (1), vasárnapi pihenőnap (3)