Ifjú séftehetségeket keresnek

2011. szeptember 22.
Főzőversenyt hirdet a Dining Guide és a KukTanoda minden 10-15 év közötti hobbi séfnek, akik egy - akár mobiltelefonnal készített - 5 percnél nem hosszabb videospot YouTube-ra feltöltésével, s a kitöltött regisztrációs lap postázásával jelezhetik részvételi szándékukat a rangos – és minden bizonnyal ízletes - megmérettetésen.

Az első 3 helyezett meghívást kap a Dining Guide januári Az Év Étterme gálájára, amelynek színpadán hirdetnek eredményt, így a győztesek  együtt főzhetnek a TOP10 magyar séffel.
Az amatőr felvételeken a rövid bemutatkozás mellett arra is kíváncsiak a szervezők, ki, miért és mit szeret főzni, amit a kedvenc étel elkészítésével – és tálalásával - bizonyíthatnak a fiatal fakanál forgatók. Növeli az esélyüket, ha a Dining Guide Kiskukta Facebook aloldalát is hadra fogják - lájkok begyűjtésével -, hiszen  20 versenyző ezek alapján jut be a selejtezőbe. A jelentkezők közül a Dining Guide szerkesztősége választja ki azokat, akik próbafőzésen vehetnek részt az elődöntőben. Akik kellően gyorsak, s az elsők között osztják meg a videóikat,  értékes ajándékokat nyerhetnek. A 13 év alatti kiskorúak a szüleik Facebook profilján keresztül tölthetik fel a Kiskukta Facebook aloldalra a pályaműveiket.
2011. október 20-án értesítik a 60 kiválasztottat, akik próbafőzésre mehetnek a KukTanodába. A próbafőzést 3 tagú zsűri követi nyomon, majd ők választják ki a 10 döntőst. A végső összecsapásnak 2011. december 10-én a KukTanoda ad otthont.  A döntőre a zsűri kiegészül egy mesterszakáccsal, aki a TOP10 magyar étterem valamelyikében dolgozik. Az első 3 helyezett meghívást kap a Dining Guide januári Az Év Étterme gálájára, ahol eredményt hirdetnek, a győztesek a színpadon vehetik át díjaikat és együtt főzhetnek a TOP10 magyar séffel. Az első helyezett nyereménye egy háromfős vacsora Magyarország TOP 10 éttermének egyikében.
 
A jelentkezési lapot a szerk@diningguide.hu címre várják.

megosztás
hozzászólások
Carbona (9), Nagykanizsa (1), ponthatar (6), gyógytó (1), keszthely program (1241), regisztráció (1), Novinszky Petra (1), Németh József (1), esküvő (9), kezilabda (64), margaret thatcher (1), sztár (2), boldog békeidők (2), gyermekfelügyelő (1), világnap (1), telefon (3), Hírek képekben (10), politika (37), fogyasztóvédelem (1), könyvbemutató (2), Tar Ferenc (3), Szeiler Gábor (1), jég (5), esztétika (8), Oláh Péter (2), orvos (23), Barista bajnokság (2), Magyarország tortája (1), voroskereszt (24), Helikoni ünnepség (4), Budapest (3), Brüsszel (1), Manninger Jenő (384), Mátrai Gabriella (2), TDM (3), kereszt (1), antsz (15), proa (1), maraton (59), ló (1), Szennyai Anita (2), Ekmann László (1), vízilabda (2), közmunka (1), DJ Gerysson (1), Lisa (35), oktatas (347), mentő (9), egészség (131), Street Festival Keszthely (1)